- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Euroleague: Ξεκινούν απόψε τα Play In - Ο Ολυμπιακός μαθαίνει αντίπαλο για τα playoffs
Ο πρώτος της κανονικής περιόδου Ολυμπιακός και ο τρίτος Παναθηναϊκός στη Euroleague θα κάνουν Πάσχα, χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις… κάτι που κέρδισαν… το σπαθί τους, χάρη στις 24 νίκες οι «ερυθρόλευκοι» και στις 22 οι «πράσινοι».
Κι ενώ ο Παναθηναϊκός γνωρίζει πως αντίπαλό του στα play off την εβδομάδα του Πάσχα (22 και 24/4), μέσα στο ΟΑΚΑ, θα έχει την προηγούμενη ομάδα του προπονητή του Εργκίν Αταμάν, Αναντολού Εφές που τερμάτισε 6η, η Μεγάλη εβδομάδα… είναι μεγάλη για τέσσερις ομάδες που δίνουν κρίσιμα παιχνίδια, στα Play In, για την 7η και την 8η θέση. Κι ενώ ο 8ος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, με το πλεονέκτημα έδρας στους «ερυθρόλευκους» και τα δύο πρώτα παιχνίδια στο ΣΕΦ (23 και 25/4).
Οι δύο πρώτοι αγώνες των Play In της Euroleague διεξάγονται την Τρίτη (15/4), με τους έξι πρώτους (1. Ολυμπιακός, 2. Φενερμπαχτσέ, 3. Παναθηναϊκός, 4. Μονακό, 5. Μπαρτσελόνα, 6. Αναντολού Εφές), λοιπόν να περιμένουν να μάθουν ποια ομάδα θα εξασφαλίσει την 7η και ποια την 8η ενόψει των play off (best of 5 series), από τα οποία θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2025, στο φάιναλ φορ του Άμπου Ντάμπι (23-25 Μαϊου).
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η γκάφα της νέας ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε ο μάνατζερ του
Ο απολογισμός του Γάλλου super star σε μια ανάρτηση
Δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές του που σοκαρίστηκαν από την αλλαγή
Ξέσπασμα του Χαβιέρ Τέμπας: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φύγει»
Πανηγυρισμοί από τους οπαδούς της «Ρόχα» μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ
Προ των πυλών η σπουδαία μεταγραφή για τον Έλληνα εξτρέμ
Η στάση των Αργεντίνων προκάλεσε αρνητικά σχόλια λόγω της έλλειψης σεβασμού προς την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια
Πώς διαμορφώνεται μετά το Μουντιάλ 2026
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ξαναπάτησε χορτάρι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού
Το μήνυμα του μετά τον χαμένο τελικό
Η αναφορά του για το Μουντιάλ δεν άργησε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Αρχίζει πειθαρχική έρευνα
O «Κing Kev» ήταν δυο φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας
Οι παίκτες προσγειώθηκαν στη Μαδρίτη με το τρόπαιό τους
Αν περάσει το εμπόδιο της Ντινάμο Κιέβου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.