- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Euroleague: Ξεκινούν απόψε τα Play In - Ο Ολυμπιακός μαθαίνει αντίπαλο για τα playoffs
Ο πρώτος της κανονικής περιόδου Ολυμπιακός και ο τρίτος Παναθηναϊκός στη Euroleague θα κάνουν Πάσχα, χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις… κάτι που κέρδισαν… το σπαθί τους, χάρη στις 24 νίκες οι «ερυθρόλευκοι» και στις 22 οι «πράσινοι».
Κι ενώ ο Παναθηναϊκός γνωρίζει πως αντίπαλό του στα play off την εβδομάδα του Πάσχα (22 και 24/4), μέσα στο ΟΑΚΑ, θα έχει την προηγούμενη ομάδα του προπονητή του Εργκίν Αταμάν, Αναντολού Εφές που τερμάτισε 6η, η Μεγάλη εβδομάδα… είναι μεγάλη για τέσσερις ομάδες που δίνουν κρίσιμα παιχνίδια, στα Play In, για την 7η και την 8η θέση. Κι ενώ ο 8ος θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, με το πλεονέκτημα έδρας στους «ερυθρόλευκους» και τα δύο πρώτα παιχνίδια στο ΣΕΦ (23 και 25/4).
Οι δύο πρώτοι αγώνες των Play In της Euroleague διεξάγονται την Τρίτη (15/4), με τους έξι πρώτους (1. Ολυμπιακός, 2. Φενερμπαχτσέ, 3. Παναθηναϊκός, 4. Μονακό, 5. Μπαρτσελόνα, 6. Αναντολού Εφές), λοιπόν να περιμένουν να μάθουν ποια ομάδα θα εξασφαλίσει την 7η και ποια την 8η ενόψει των play off (best of 5 series), από τα οποία θα προκύψουν οι τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο της πρωταθλήτριας Ευρώπης 2025, στο φάιναλ φορ του Άμπου Ντάμπι (23-25 Μαϊου).
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια ακόμα διάκριση κυνηγάει ο παγκόσμιος πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης
Τι δείχνει η ανάλυση δεδομένων μετά τη νίκη στο Καζακστάν
Πού κρίθηκε πέρυσι η 24άδα
Πρώτη νίκη στο Champions League - Ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης οι «ερυθρόλευκοι»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ποια ματς ξεχωρίζουν
Χάρης Δούκας: «Αποδεικνύεται έμπρακτα η εμπιστοσύνη που μας δείχνει η διεθνής αθλητική κοινότητα»
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων
Ισχυριζόταν ότι ήταν έγκυος στο παιδί του - Απέσπασε 200.000 δολάρια
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καϊράτ στην Αστάνα
Τι είπε ο Σέρβος θρύλος
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος αστέρας
Το επίτευγμα που «σφραγίστηκε» και μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα βιώνει μια τραγωδία
Βάζοντας τέλος στην τετραετή κυριαρχία του Ολλανδού Φερστάπεν
Xάλασε το σερί συνεχόμενων νικών
Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η 18χρονη Μαρτίνε Ντάμποργκ από τη Δανία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.