- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μουντιάλ 2026: Χωρίς Έλληνα διαιτητή η διοργάνωση
Ανακοινώθηκε ο πίνακας με τους διαιτητές χωρίς ελληνική παρουσία
Μουντιάλ 2026: Χωρίς Έλληνα διαιτητή η διοργάνωση - Ανακοινώθηκε ο πίνακας με τους διαιτητές χωρίς ελληνική παρουσία
Η παγκόσμια ποδοσφαιρική συνομοσπονδία (FIFA) συνεχίζει τις προετοιμασίες της για το Μουντιάλ 2026, το οποίο θα διοργανωθεί από κοινού σε ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδά. Στο πλαίσιο αυτό ανακοίνωσε τη λίστα με τους διαιτητές που θα παρακολουθήσουν το σεμινάριο για το παγκόσμιο κύπελλο 2026, από την οποία θα επιλεγούν αυτοί που θα σφυρίξουν στην τελική φάση.
Από τη λίστα αυτή απουσιάζουν ξανά οι Ελληνες διαιτητές. Η FIFA ανακοίνωσε τα ονόματα των 22 διαιτητών από την Ευρώπη που να παρακολουθήσουν το σεμινάριο που θα γίνει 31 Μαρτίου με 3 Απρίλιου στη Ζυρίχη.
Αναλυτικά τα ονόματα των διαιτητών του Μουντιάλ 2026:
Ιρφάν Πελίτο (Βοσνία), Μάικλ Ολιβερ (Αγγλία), Αντονι Τέιλορ (Αγγλία), Χέσους Χιλ Μανθάνο (Ισπανία), Χοσέ Μαρτίνες (Ισπανία), Φρανσουά Λετισιέ (Γαλλία), Κλεμάν Τουρπέν (Γαλλία), Ντάνιελ Ζίμπερτ (Γερμανία), Φέλιξ Τσβάιερ (Γερμανία), Μάρκο Γκούιντα (Ιταλία), Μαουρίτσιο Μαριάνι (Ιταλία), Σερντάρ Γκοζουμπουγιούκ (Ολλανδία), Ντάνι Μάκελι (Ολλανδία), Εσπεν Εσκας (Νορβηγία), Σιμόν Μαρτσίνιακ (Πολωνία), Ζοάο Πέδρο Πινέιρο (Πορτογαλία), Ιστβαν Κόβατς (Ρουμανία), Σάντρο Σάρερ (Ελβετία), Ιβάν Κρούζλιακ (Σλοβακία), Σλάβκο Βίντσιτς (Σλοβενία), Γκλεν Νίμπεργκ (Σουηδία), Χαλίλ Ουμούτ (Τουρκία).
Το παγκόσμιο κύπελλο των 48 ομάδων θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου έως τις 19 Ιουλίου 2026. Το τουρνουά θα περιλαμβάνει 104 αγώνες αντί για τους 64 των προηγούμενων διοργανώσεων, συμπεριλαμβανομένου ενός επιπλέον γύρου νοκ άουτ. Ο τελικός θα διεξαχθεί στο «MetLife Stadium» στο Νιου Τζέρσεϊ, έδρα των ομάδων NFL (αμερικάνικο ποδόσφαιρο), Τζάιαντς Νέας Υόρκης (New York Giants) και Τζετς Νέας Υόρκης (New York Jets).
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε ο μάνατζερ του
Ο απολογισμός του Γάλλου super star σε μια ανάρτηση
Δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές του που σοκαρίστηκαν από την αλλαγή
Ξέσπασμα του Χαβιέρ Τέμπας: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φύγει»
Πανηγυρισμοί από τους οπαδούς της «Ρόχα» μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ
Προ των πυλών η σπουδαία μεταγραφή για τον Έλληνα εξτρέμ
Η στάση των Αργεντίνων προκάλεσε αρνητικά σχόλια λόγω της έλλειψης σεβασμού προς την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια
Πώς διαμορφώνεται μετά το Μουντιάλ 2026
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ξαναπάτησε χορτάρι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού
Το μήνυμα του μετά τον χαμένο τελικό
Η αναφορά του για το Μουντιάλ δεν άργησε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Αρχίζει πειθαρχική έρευνα
O «Κing Kev» ήταν δυο φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας
Οι παίκτες προσγειώθηκαν στη Μαδρίτη με το τρόπαιό τους
Αν περάσει το εμπόδιο της Ντινάμο Κιέβου
Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο μπροστά στο κοινό της, όμως όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες έγιναν μάρτυρες μιας εμπειρίας που ξεπέρασε το αποτέλεσμα.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.