- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Λορέντζο Μπράουν: Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους
Έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι της Δευτέρας ο Ισπανός γκαρντ που θα ενισχύσει το «τριφύλλι»
Λορέντζο Μπράουν: Έφτασε στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό
Στην Αθήνα έφτασε ο Λορέντζο Μπράουν, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό. Ο 34χρονος γκαρντ, ο οποίος έχει φτάσει σε τριετή συμφωνία με το «τριφύλλι», δήλωσε ενθουσιασμένος για τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ευρώπης, ξεκαθάρισε ότι ήρθε στον Παναθηναϊκό «... για να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους», ενώ εξέφρασε την επιθυμία να κατακτήσει το τρόπαιο της Euroleague με τους «πράσινους».
Λορέντζο Μπράουν: Ήρθα στον Παναθηναϊκό για να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους
«Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο. Υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες. Και κάπως έτσι είμαι κι εγώ. Είμαι παίκτης με ταλέντο και έχω μεγάλες προσδοκίες από τον εαυτό μου. Θέλω να πάρω τίτλους με τον Παναθηναϊκό. Θέλω το ευρωπαϊκό. Έχω πετύχει πολλά εκτός από αυτό και είναι το επόμενο στη λίστα μου» δήλωσε ο Μπράουν και συνέχισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ανυπομονώ να παίξω στο ΟΑΚΑ για τα χρώματα του Παναθηναϊκού και τον Εργκίν Αταμάν. Ο κόουτς ήταν ο άνθρωπος που με επέλεξε, είναι ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη και αυτό το ξέρουμε. Το έδειξε και πέρυσι, το έδειξε και φέτος». Μίλησα πολύ λίγο με τον Χουάντσο (σ.σ. Ερνανγκόμεθ), μου είπε τα καλύτερα λόγια, με βοήθησε και αυτός στην απόφαση που πήρα να έρθω εδώ.
Όσον αφορά τον ρόλο του στην ομάδα, ο έμπειρος γκαρντ είπε ότι «... δεν ήρθα για να γίνω ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, αλλά για να κάνω τους συμπαίκτες μου καλύτερους. Είμαι πόιντ γκαρντ, αυτός είναι ο ρόλος μου. Να οργανώνω και να βοηθάω τους υπόλοιπους», ενώ κατέληξε λέγοντας: «Είμαι σε μια πολύ ωραία πόλη σαν την Αθήνα. Είναι φανταστικό που είμαι εδώ. Υπήρχαν και παλιότερα συζητήσεις. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα που πλέον είμαι στον Παναθηναϊκό».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πήρε το +6 και πάει στην Ισπανία για να σηκώσει το FIBA Europe Cup
Πότε ξεκινούν τα playoffs για τις ελληνικές ομάδες
Όλο και πιο κοντά το διαζύγιο
Πένθος στην οικογένεια του Δικεφάλου
Πότε μπαίνει στα κορτ ο Έλληνας τενίστας
Η ανάρτησή του στο Instagram
Το «τριφύλλι» θα παίξει με μειονέκτημα έδρας
Οι Πειραιώτες θα παίξουν με τον νικητή της αναμέτρησης μεταξύ των «μπλαουγκράνα» και της Μονακό
Ο θρύλος του ποδοσφαίρου πέθανε σε ηλικία 60 ετών στις 25 Νοεμβρίου 2020
Joga bonito από τους legends της Σελεσάο
Δεν έχουν δοθεί ωστόσο ονόματα στη δημοσιότητα
Το όνομα που φιγουράρει στη λίστα των «ελαφιών»
Ακόμα μία τεράστια κίνηση από την γερμανική ομάδα
Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης
Το σχόλιο του άσου του Παναθηναϊκού
Η ανάρτησή του στο Instagram
Το σενάριο για Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός στα playoffs της Euroleague
Όταν το ρολόι έδειξε 19:26 (χρονολογία ίδρυσης), οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έβαλαν… φωτιά στην πλατεία Αριστοτέλους
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.