- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μπαρτζώκας: Έχουμε ένα γκρουπ ανθρώπων που δείχνει τη νοοτροπία μας
Τι είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου του Final Four της Ευρωλίγκα
Γιώργος Μπαρτζώκας: Τι είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου του Final Four της Ευρωλίγκα
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μία μέρα πριν την έναρξη του Final Four μίλησε για την κατάσταση της ομάδας του στη συνέντευξη Τύπου και τις μνήμες που του ξυπνάει το Βερολίνο.
Γιώργος Μπαρτζώκας: «Δουλεύουμε όλοι μαζί, στα δύσκολα είμαστε μαζί και προσπαθούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ»
Για τον χαμένο περσινό τελικό και αν προσφέρει επιπλέον κίνητρο: «Και μόνο που βρισκόμαστε εδώ μας δίνει ισχυρό κίνητρο. Βρισκόμαστε στις 4 καλύτερες ομάδες. Δεν χρειαζόμαστε επιπλέον κίνητρο. Θα αντιμετωπίσουμε μία μηχανή νικών όπως είναι η Ρεάλ, ωστόσο η ομάδα μας διαθέτει πολεμιστές και είμαστε έτοιμοι».
Για την απώλεια σημαντικών παικτών σε σχέση με πέρυσι και το γεγονός πως για τρίτη διαδοχική φορά βρίσκεται στο Final Four: «Μιλάμε για ανθρώπους. Το πιο σημαντικό για μας ήταν να βρισκόμαστε στην ίδια σελίδα. Έχουμε ένα γκρουπ ανθρώπων εντός κι εκτός παρκέ που δείχνει τη νοοτροπία μας. Δουλεύουμε όλοι μαζί, στα δύσκολα είμαστε μαζί και προσπαθούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Ολυμπιακού συμμετέχουμε για τρίτο σερί Final Four. Είναι τρομερά σημαντικό. Τις δύο τελευταίες φορές ήμασταν άτυχοι και χάσαμε στο τελευταίο σουτ.
Το μυστικό μας είναι πως έχουμε παίκτες χωρίς εγωισμό, χωρίς εμπάθεια, παίκτες που σέβονται ο ένας τον άλλον και παίκτες που σέβονται τη φανέλα της ομάδας που φορούν».
Γιώργος Μπαρτζώκας: «Δεν έχουμε δει ούτε το σουτ του Μίτσιτς, ούτε του Γιουλ»
Για το αν έχουν δει το σουτ του Γιουλ από τον χαμένο τελικό με τους παίκτες του: «Δεν το έχουμε δει. Ούτε του Μίτσιτς, ούτε του Γιουλ. Θα πω στους παίκτες μου όμως αν τεθεί θέμα … σας παρακαλώ μην αφήσετε τον Γιουλ να ντριμπλάρει με το δεξιό χέρι και να σουτάρει. Όταν ήμουν προπονητής στην Μπαρτσελόνα είχε σκοράρει με τον ίδιο τρόπο. Μακάρι να βρεθούμε στην ίδια κατάσταση και να είμαστε πιο τυχεροί». Μπαρτζώκας
Για το Final Four του 2016 στο Βερολίνο κι αν έχει κάποια ανάμνηση: «Ήμουν προπονητής της Λοκομοτίβ Κουμπάν, ήμασταν το αουτσάιντερ κι είχαμε καταφέρει το απίθανο να είμαστε στις 4 καλύτερες ομάδες. Η πρώτη εμπειρία ενός Final Four είναι δύσκολη. Χάσαμε στον ημιτελικό από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Χρειάζεται εμπειρία. Είναι δύσκολο για κάποια πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα να κερδίσει.
Το 2009 είχα έρθει στο Βερολίνο ως οπαδός του Ολυμπιακού. Φανταστική πόλη. Ελπίζω η ανάμνηση μου μετά από αυτό να είναι η κατάκτηση της Euroleague».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Επιστρέφει στον Άρη μετά τη θητεία του στον Παναθηναϊκό
Η συγκλονιστική ανάρτηση μετά την απόφασή του να αγωνιστεί στους Φιλαδέλφεια Σίξερς
Η μεγάλη απόφαση για τον «Βασιλιά» πάρθηκε
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αρνείται τις κατηγορίες
Οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τις προπονήσεις έγιναν αφορμή για πλήθος θετικών σχολίων
Αντίστροφα για την έναρξη των ευρωπαϊκών του υποχρεώσεων μετρά ο Ολυμπιακός
Διαδέχεται τον Ντιντιέ Ντεσάν
Το 9ο International Open SKG Chess Tournament διεξάγεται 6-11 Αυγούστου - Έπαθλα 4.000€ και βαθμοί αξιολόγησης FIDE
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Το συγκινητικό «αντίο» στους πρώην συμπαίκτες του
Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο
Ανατροπή express και νίκη για τον Δικέφαλο του Βορρά
Η Αράντσα Σάντσεθ Βικάριο κατέκτησε τέσσερα γκραν σλαμ στην καριέρα της
Ο Έλληνας εξτρέμ ανακοινώθηκε από την Άρσεναλ και έγινε η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή
Ολοκληρώνεται η επιστροφή του στον Άρη από τον Παναθηναϊκό
Οι πρώτες του δηλώσεις ως «Κανονιέρης»
Ο Χρήστος Τζόλης είναι και με τη βούλα παίκτης των πρωταθλητών Αγγλίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.