- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
EuroLeague: Πρόστιμα σε Παναθηναϊκό και Αταμάν - Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής
Η Euroleague γνωστοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας (29/4) τις ποινές προς τον Εργκίν Αταμάν και την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για τα σχόλιά τους για τη διαιτησία μετά τα όσα έγιναν στο Game 1 της σειράς των play off με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Ο Τούρκος τεχνικός των «πράσινων» τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30.000 ευρώ για τις δηλώσεις που έκανε για τη διαιτησία του αγώνα με τους Ισραηλινούς και με άλλες 5.000 ευρώ για το γεγονός πως «...δεν συμμορφώθηκε με τους κανονισμούς της Λίγκας σχετικά με τη συνεργασία με τα media πριν από τον δεύτερο αγώνα της σειράς».
Παράλληλα, η Euroleague τιμώρησε με πρόστιμο 30.000 ευρώ για την ανακοίνωσή της την ΚΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με τη διαιτησία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:
«Η Euroleague Basketball ανακοίνωσε τις ακόλουθες πειθαρχικές κυρώσεις σχετικά με περιστατικά που σημειώθηκαν την πρώτη εβδομάδα των Playoffs της Euroleague Turkish Airlines.
- Πρόστιμο 30.000 ευρώ επιβλήθηκε στον Εργκίν Αταμάν, Προπονητή του Παναθηναϊκού Αθηνών, για τη δημόσια δήλωσή του σχετικά με την απόδοση των διαιτητών μετά τον 1ο αγώνα των Playoffs της EuroLeague, σύμφωνα με το άρθρο 24.2.γ) του Πειθαρχικού Κώδικα Μπάσκετ της Ευρωλίγκας.
- Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 30.000 ευρώ για τη δημόσια δήλωσή του σχετικά με την απόδοση των διαιτητών μετά τον Αγώνα 1 των Playoffs της EuroLeague, σύμφωνα με το άρθρο 24.2.γ) του Πειθαρχικού Κώδικα Μπάσκετ της Ευρωλίγκας.
- Ο Εργκίν Αταμάν, Προπονητής του Παναθηναϊκού Αθηνών, τιμωρήθηκε με πρόστιμο 5.000 ευρώ, για μη συμμόρφωση με τις υποχρεώσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα των μέσων ενημέρωσης πριν από τον αγώνα 2 των Playoffs της EuroLeague, σύμφωνα με το άρθρο 24.2.κ) του Πειθαρχικού Κώδικα Μπάσκετ της Ευρωλίγκας».
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο γκαρντ των Ισπανών θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους»
Ο τερματοφύλακας από το Πράσινο Ακρωτήριο έχει λάβει 13.390.000 followers σε 3 ημέρες
Η πρόσκληση στον Λευκό Οίκο αποτελεί πάγια παράδοση για τις ομάδες που κατακτούν μεγάλα αθλητικά τρόπαια στις ΗΠΑ
Τι δήλωσε ο Γάλλος αστέρας
Το ιδιαίτερο project του Λουκά και του Θεοδόση
Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Ποιες ομάδες προπορεύονται και ποιες έχουν μείνει πιο πίσω
Με γκέλα ξεκινάει ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο φετινό Μουντιάλ
Ο 40χρονος γκολκίπερ ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές της πρεμιέρας της διοργάνωσης
Η Ιβάνα Κνολ έγινε παγκοσμίως γνωστή στη διοργάνωση του 2018
Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ) ανακοίνωσε τις αποφάσεις της
Συνεχίζει να γράφει ιστορία με τη φανέλα της Αργεντινής
Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση - Δείτε το επικό βίντεο
Τι και αν είναι 38 ετών...
Τι δήλωσε ο νέος τεχνικός των «κιτρινόμαυρων»
Σήμερα στις 14:00 η κλήρωση
Σήμερα στις 15:00 η κλήρωση
Απίστευτα πράγματα στην πρεμιέρα από τον Αργεντινό μύθο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.