Αθλητισμος

Miami Open: Νικητής του τουρνουά ο Σίνερ

Επικράτησε του Ντιμιτρόφ στον τελικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Miami Open: Νικητής του τουρνουά ο Σίνερ
Miami Open: Νικητής του τουρνουά ο Σίνερ © EPA

Miami Open: Νικητής του τουρνουά ο Σίνερ - Επικράτησε του Ντιμιτρόφ στον τελικό

Ο Γιανίκ Σίνερ κατέκτησε για πρώτη φορά στην καριέρα του το Masters 1000 του Miami Open, επικρατώντας εύκολα του Βούλγαρου, Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο 12 στον κόσμο) με 6-3, 6-1 και από σήμερα (1/4) βρίσκεται στο Νο 2 (σ.σ. επικεφαλής παραμένει ο Νόβακ Τζόκοβιτς) της παγκόσμιας κατάταξης, που διατηρεί η ATP.

Νικητής και του Australian Open τον περασμένο Ιανουάριο, ο 22χρονος Ιταλός τενίστας, έχει χάσει μόνο έναν αγώνα από τους 23 που έχει δώσει μέσα στο 2024, καθώς κατέκτησε και το τουρνουά στο Ρότερνταμ τον Φεβρουάριο. Η μοναδική ήττα του Σίνερ από την αρχή της χρονιάς, σημειώθηκε στον ημιτελικό του Masters 1000 στο Indian Wells πριν από δύο εβδομάδες.

Emotional moments as Jannik Sinner FINALLY lifts the Miami Open trophy 🥕🏆

«Όσο προχωρούσα στο τουρνουά, τόσο καλύτερα ένιωθα. Η απόδοσή μου σήμερα ήταν πολύ καλή. Είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που χειρίστηκα τον αγώνα. Αρχισα την σεζόν πολύ, πολύ καλά, δεν θα φανταζόμουν ποτέ μια τέτοια αρχή. Η κατάταξη στο Νο 2 του κόσμου, μου προκαλεί ένα απίστευτο συναίσθημα», δήλωσε εμφανώς ικανοποιημένος μετά τον αγώνα, ο νεαρός πρωταθλητής.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ