Αθλητισμος

Νέο adidas store στο Ελληνικό

Μια χριστουγεννιάτικη shopping εμπειρία

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
ΤΕΥΧΟΣ Winter Guide 2015
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
83938-187871.jpg

Η Adidas άνοιξε νέο κατάστημα στο Ελληνικό με την πιο πλήρη συλλογή σε αθλητικά αλλά και sport style προϊόντα

Αν σπαζοκεφαλιάζεις την περίοδο των εορτών γιατί θέλεις να κάνεις δώρα με άποψη στα αγαπημένα σου πρόσωπα ή τους κολλητούς, υπάρχουν καλά νέα! Το μεγαλύτερο κατάστημα της adidas στη νοτιοανατολική Ευρώπη έγινε πραγματικότητα στο Ελληνικό από τις αρχές Δεκεμβρίου. Είχα ακούσει πως έγινε χαμός στο opening party στις 10 Δεκεμβρίου με τους Stavento και αποφάσισα να κάνω το check-in μου.

Εδώ θα βρεις την πιο πλήρη συλλογή σε αθλητικά αλλά και sport style προϊόντα, που δεν θα συναντήσεις σε ένα απλό αθλητικό κατάστημα ή sneakerstore. Από ποδοσφαιρικά παπούτσια αιχμής, πλήρη συλλογή «adidas by Stella McCartney», iconic superstar και Stan Smith ως τα μοναδικά NBA καλούδια, αν είσαι μπασκετικός fan.

Το κατάλαβα από πρώτο χέρι όταν κατέβηκα στη στάση «Ελληνικό» του μετρό για να επισκεφτώ το νέο adidas meeting point στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 47. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής, αναρωτιόμουν αν η αποστολή «Άγιος Βασίλης ψάχνει δώρα για την παρέα» θα στεφθεί με επιτυχία. Βρήκα όλες τις απαντήσεις, όταν άρχισα να σουλατσάρω στον εντυπωσιακό χώρο 800 τετραγωνικών μέτρων του νέου adidas store στο Ελληνικό.

Η πρώτη «Happy» έκπληξη ήταν το superstar track jacket των adidas Originals με τη υπογραφή του Pharrell Williams και αποφάσισα να χαρίσω στον εαυτό μου. Για το «προχωρημένο» έτερον ήμισύ μου βρήκα τη λύση στην tiger προσέγγιση του μοναδικού Jeremy Scott. Άλλοι τρέχουν κι άλλοι «τρέχουν». Πώς μπορείς να κάνεις ευτυχισμένο ένα φίλο που θεωρεί το τρέξιμο τρόπο ζωής και δεν ψάχνει μια από τα ίδια; Ζήτησα τη βοήθεια των παιδιών στο adidas store και εμπιστεύτηκα τα «energy boost» χωρίς ενδοιασμό, ειδικά όταν τα δοκίμασα: τρομερό πάτημα, αλλά εγώ αυτά θα τα φόραγα και με τα αγαπημένα μου jeans. Ρολάροντας για ώρα και χαζεύοντας τα training items με τα οποία μπορείς να βγάλεις στιλάτα αυτό το χειμώνα στο gym, ξέχασα πως κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο πρέπει να υπάρχει μια έκπληξη και για τον hipster κολλητό, που είναι η πιο απαιτητική περίπτωση! Και οι οδηγίες στο Facebook ήταν σαφείς: «Σειρά “adidas originals x Neighborhood” που δεν μπορώ να την πετύχω εύκολα αλλού». Τα κατάφερα και ελπίζω να εκτιμήσει τα δύο t-shirts που του διάλεξα. Μια βόλτα στο νέο adidas store στο Ελληνικό θα σας οδηγήσει στα καλύτερα.


Info: adidas store, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 47, κοντά στο σταθμό μετρό «Ελληνικό

 www.adidas.gr

 www.facebook.com/adidas

 www.facebook.com/adidasRunning

www.facebook.com/adidasBasketball

www.facebook.com/adidasoriginals

www.facebook.com/adidasFootballGR

 adidasFootballGR

@adidasgr

@adidasgr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ