Αθλητισμος

Νίκος Γκάλης για Ευαγγελία Πλατανιώτη: «Είσαι έμπνευση για κάθε παιδί»

Αποθέωσε την παγκόσμια πρωταθλήτρια της καλλιτεχνικής κολύμβησης ο θρύλος του μπάσκετ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νίκος Γκάλης: Αποθέωσε την Ευαγγελία Πλατανιώτη για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα - Η ανάρτησή του στα social media.
Τα συγχαρητήριά του στην Ευαγγελία Πλατανιώτη έστειλε μέσω των social media ο Νίκος Γκάλης © © EPA/Yuri Kochetkov | Eurokinissi/Γιώργος Ματθαίος

Νίκος Γκάλης: Αποθέωσε την Ευαγγελία Πλατανιώτη για το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα - Η ανάρτησή του στα social media.

Τα συγχαρητήριά του στην Ευαγγελία Πλατανιώτη για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξάγεται στη Ντόχα έστειλε μέσω των social media ο Νίκος Γκάλης.

Σύμφωνα με τον κορυφαίο παίκτη της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ, η Ευαγγελία Πλατανιώτη αποτελεί έμπνευση για κάθε παιδί που ασχολείται με ένα άθλημα που δεν βρίσκεται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.

🇬🇷 Συγχαρητήρια Evangelia Platanioti για την παγκόσμια πρωτιά που κατέκτησες! Εκτός από Παγκόσμια Πρωταθλήτρια είσαι...

Posted by Nick Galis on Saturday, February 3, 2024

Νίκος Γκάλης: Η ανάρτηση για την Ευαγγελία Πλατανιώτη

«Συγχαρητήρια Ευαγγελία Πλατανιώτη για την παγκόσμια πρωτιά που κατέκτησες! Εκτός από Παγκόσμια Πρωταθλήτρια είσαι και έμπνευση για κάθε παιδί που ασχολείται με ένα άθλημα δύσκολο και όμορφο, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αύριο θα πάει για προπόνηση με περισσότερη όρεξη, με περισσότερα όνειρα. Μπράβο σε σένα, στις προπονήτριες και στην οικογένειά σου!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γκάλης.

Δείτε ακόμη → «Μαύρο κοράκι» : Το «Χρυσό» πρόγραμμα της Ευαγγελίας Πλατανιώτη

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ