Αθλητισμος

«Ο κύκλος μου στην ΑΕΚ έχει κλείσει»: Νέο βίντεο του Ντέμη Νικολαΐδη δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα των φιλάθλων

«Εγώ λέω ότι είμαι ενεργός ή έτσι θέλω να νομίζω και να πιστεύω»

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
«Ο κύκλος μου στην ΑΕΚ έχει κλείσει»: Νέο βίντεο του Ντέμη Νικολαΐδη
«Ο κύκλος μου στην ΑΕΚ έχει κλείσει»: Νέο βίντεο του Ντέμη Νικολαΐδη © ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

 Ντέμης Νικολαΐδης: Ο κύκλος μου στην ΑΕΚ έχει κλείσει - «Εγώ λέω ότι είμαι ενεργός ή έτσι θέλω να νομίζω και να πιστεύω»

Για το επάγγελμα που ασκεί σήμερα αλλά και για μια ενδεχόμενη επιστροφή του στην ΑΕΚ μίλησε ο Ντέμης Νικολαΐδης μέσα από τα social media. Ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ τόνισε ότι ο κύκλος του στην Ένωση έχει κλείσει και ότι δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ τον εαυτό του σε άλλη ομάδα.

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ και παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής, εξήγησε πως η δουλειά του σήμερα ως παρουσιαστής τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών αθλητικού περιεχομένου αποτελεί για εκείνον χόμπι. Ο ίδιος πάντως τόνισε ότι μέσα από τη σημερινή του εργασία νιώθει ενεργός στο ποδόσφαιρο. 

«Εγώ λέω ότι είμαι ενεργός γιατί ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Αν μιλήσουμε επί της ουσίας, δεν έχω σκεφτεί ποτέ τον εαυτό μου στο ποδόσφαιρο σε μια ομάδα εκτός της ΑΕΚ. Και νομίζω ότι έχω κλείσει την παρουσία μου στην ΑΕΚ. Ο καθένας στο ποδόσφαιρο θέλει να έχει τον δικό του άνθρωπο. Εγώ δεν μπορώ να γίνω ο άνθρωπος κάποιου».

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πάντως, περνώ πολύ ωραία γιατί είναι δουλειά αυτό που κάνω αλλά επί της ουσίας είναι χόμπι».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ