Αθλητισμος

Γιάννης Αντετοκούνμπο & υιοί: «Εμείς οι τρεις κόντρα σε Τζόρνταν, Μάτζικ, Σακ»

Το μπασκετικό κάλεσμα του σούπερ σταρ των Μπακς απέναντι στους τρεις θρύλους του ΝΒΑ.

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Με ανάρτησή του στο Instagram,  o Γιάννης Αντετοκούνμπο απευθύνει κάλεσμα για αγώνα μπάσκετ 3 εναντίον 3 σε Μάικλ Τζόρνταν, Μάτζικ Τζόνσον, Σακίλ Ο’Νιλ.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι γιοι του, έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τρεις βετεράνους ήρωες του ΝΒΑ © Instagram / Giannis Antetokounpo

Με ανάρτησή του στο Instagram,  o Γιάννης Αντετοκούνμπο απευθύνει κάλεσμα για αγώνα μπάσκετ 3 εναντίον 3 σε Μάικλ Τζόρνταν, Μάτζικ Τζόνσον, Σακίλ Ο’Νιλ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν είναι απλώς ένας από τους καλύτερους παίκτες στο ΝΒΑ αυτή τη στιγμή. Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς τυχαίνει να είναι και MVP της πραγματικής ζωής.

Ο Γιάννης έχει αποδειχθεί εξαιρετικός μπαμπάς για τα δύο παιδιά του — κάτι που δεν αφορά μόνο τα viral αστεία του. Σε αυτό το σημείο, είναι ξεκάθαρο ότι ο περήφανος πατέρας βλέπει ένα λαμπρό μπασκετικό μέλλον για τους δύο μικρούς του γιους.

Τόσο πολύ, που ο Γιάννης είναι πλέον πρόθυμος να δοκιμάσει τις δυνάμεις τους απέναντι σε τρεις από τους καλύτερους παίκτες που έχει δει ποτέ το άθλημα του μπάσκετ.

Ο Αντετοκούνμπο μπήκε πρόσφατα στα κοινωνικά δίκτυα για να στείλει μια πρόκληση στους Μάικλ Τζόρνταν, Μάτζικ Τζόνσον και Σακίλ Ο’Νιλ. Ο σταρ των Μπακς πιστεύει ότι μαζί με τους δύο πολύ μικρούς γιους του, μπορούν να κατατροπώσουν αυτούς τους τρεις θρύλους.

Η πρόκληση είναι ξεκαρδιστική και αξιολάτρευτη ταυτόχρονα. Ενώ οι επικές φωτογραφίες, πιθανότατα θα βρεθούν κρεμασμένες κάπου στην έπαυλη του Γιάννη στο Μιλγουόκι.

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή έχει δύο γιους με την κοπέλα του Μαράια Ρίντλεσπρίγκερ. Ο μεγαλύτερος γιος του θα κλείσει τα τρία τον Φεβρουάριο, ενώ ο μικρότερος μόλις τον περασμένο Αύγουστο γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια.

Δεδομένου του πόσο καλός είναι ο πατέρας τους, δεν θα ήταν καθόλου περίεργο αν ο Γιάννης μπορεί να μεταδώσει τα μπασκετικά του γονίδια στα παιδιά του. Στο κάτω-κάτω, όπως αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες, φαίνεται ότι έχουν ήδη τη στόφα του σταρ ακόμη και σε τόσο νεαρή ηλικία.

Όσο για το μπάσκετ του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραμένει ο συνηθισμένος κυριαρχικός εαυτός του και αυτή τη σεζόν. Οδήγησε τους Μπακς σε ένα από τα καλύτερα ρεκόρ στο ΝΒΑ. Με νίκες 13-5, το Milwaukee βρίσκεται ακριβώς πίσω από τους Boston Celtics στο πρωτάθλημα, οι οποίοι διατηρούν μικρό προβάδισμα με 15-4. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Γιάννης και οι Μπακς θα είναι πρωταγωνιστές αυτή τη σεζόν.

(Με πληροφορίες του Clutch Points)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ