Αθλητισμος

Ο Τομ Χάρντι κατέκτησε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα jiu-jitsu (βίντεο)

«Απλά ξέχνα ότι είμαι εγώ και κάνε αυτό που θα έκανες κανονικά»

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tom-hardy-warrior-body-791930651.jpg

Ο Τομ Χάρντι εμφανίστηκε σε τουρνουά jiu-jitsu, κερδίζοντας μάλιστα τον διαγωνισμό. Το βίντεο με τον αγώνα του.

Ο ηθοποιός Τομ Χάρντι έκανε μια εμφάνιση-έκπληξη σε διαγωνισμό πολεμικών τεχνών το Σάββατο, κερδίζοντας τελικά το τουρνουά. Ο 45χρονος ηθοποιός συμμετείχε στο 2022 Brazilian Jiu-Jitsu Open Championship, έναν διαγωνισμό που διοργανώθηκε από το Ultimate Martial Arts Championships στη σχολή Oakgrove στο Milton Keynes, ανέφερε το Hyde News & Pictures.

Οι παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν τον πρωταγωνιστή της ταινίας Mad Max: Fury Road, ντυμένο με ένα μπλε gi, να υποτάσσει τους αντιπάλους του και να κερδίζει όλους τους αγώνες του. Το πιστοποιητικό επιτυχίας του Hardy απονεμήθηκε στον «Edward Hardy» -το πραγματικό όνομα του ηθοποιού.

Εκπρόσωπος του πρωταθλήματος χαρακτήρισε τον Hardy «πολύ καλό τύπο» που ήταν «πραγματική ευχαρίστηση» να φιλοξενείται στο τουρνουά τους. «Όλοι τον αναγνώριζαν, αλλά ήταν πολύ ταπεινός και ήταν ευτυχής που αφιέρωσε χρόνο στον κόσμο για να βγάλει φωτογραφίες μαζί του», δήλωσε ο εκπρόσωπος. «Ήταν πραγματική ευχαρίστηση να τον έχουμε να αγωνίζεται στην εκδήλωσή μας».

Ο Τομ Χάρντι ξέρει από ζίου ζίτσου - Τα προηγούμενα τουρνουά με πολεμικές τέχνες που συμμετείχε 

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Χάρντι, με μπλε ζώνη στο βραζιλιάνικο ζίου-ζίτσου, εμφανίστηκε αθόρυβα σε έναν διαγωνισμό πολεμικών τεχνών.

Τον Αύγουστο, ο ηθοποιός κέρδισε το REORG Open Jiu-Jitsu Championship στο Wolverhampton, ένα τουρνουά με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το στρατιωτικό προσωπικό, τους βετεράνους και τους εργαζόμενους σε υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Ο Χάρντι είναι ιδρυτής του REORG, ενός φιλανθρωπικού οργανισμού που διδάσκει ζίου-ζίτσου σε άτομα με σοβαρούς τραυματισμούς ή που πάσχουν από μετατραυματικό στρες και κατάθλιψη.

«Ο Τομ Χάρντι είναι πολύ καλό παιδί», δηλώνει ο αντίπαλός του στο ζίου ζίτσου

Ο αντίπαλος του Χάρντι, ο βετεράνος Danny Appleby, δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι έμεινε έκπληκτος όταν είδε τον ηθοποιό -τον οποίο χαρακτήρισε «πραγματικά πολύ καλό παιδί»- να εμφανίζεται στον ημιτελικό του τουρνουά.

«Ήμουν συγκλονισμένος» δήλωσε ο Appleby και αποκάλυψε πως ο Χάρντι του είπε: «Απλά ξέχνα ότι είμαι εγώ και κάνε αυτό που θα έκανες κανονικά».

Ο Appleby είπε ότι ο ηθοποιός είναι «πραγματικά δυνατός τύπος ... Δεν θα το πίστευες ότι είναι διάσημος». Και κατέληξε, αναφερόμενος στον Τομ Χάρντι: «Έχω κάνει περίπου έξι τουρνουά και έχω ανέβει στο βάθρο σε όλα. Αλλά είναι ίσως ο πιο σκληρός ανταγωνιστής που είχα -σίγουρα ανταποκρίθηκε στον χαρακτήρα του Μπέιν από τον Μπάτμαν, αυτό είναι σίγουρο».

Tom Hardy takes down opponent after surprise entry in martial arts contest

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ