Αθλητισμος

Ο Λοράν Μπλαν βασικός υποψήφιος για τον πάγκο του Ολυμπιακού μετά την απομάκρυνση Κορμπεράν

Το σενάριο Μπενίτεθ - Ποια άλλα ονόματα ακούγονται

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Λοράν Μπλαν στον Ολυμπιακό; Όλα τα σενάρια για τον επόμενο προπονητή του πειραϊκού συλλόγου - Έντονη ονοματολογία μετά την ήττα από τον Άρη που κόστισε τη θέση του Κορμπεράν.
ΛΟΡΑΝ ΜΠΛΑΝ: ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ «ΕΚΛΕΚΤΟΣ» ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ; © EPA/ETIENNE LAURENT

O Λοράν Μπλαν στον Ολυμπιακό; Όλα τα σενάρια για τον επόμενο προπονητή του πειραϊκού συλλόγου - Έντονη ονοματολογία μετά την ήττα από τον Άρη που κόστισε τη θέση του Κορμπεράν.

Το κάκιστο ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν έφερε εξελίξεις στον Ολυμπιακό. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με τον Κάρλος Κορμπεράν, έπειτα από την ήττα από τον Άρη με σκορ 2-1 στο  «Κλεάνθης Βικελίδης».

Mε τους πρωταθλητές να βρίσκονται στην 5η θέση του πίνακα της Super League και 7 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες για το όνομα του προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Ισπανό, βασικός υποψήφιος φέρεται να είναι ο Λοράν Μπλαν, με το tweet του Κολομβιανού δημοσιογράφου Αντρές Μαρόκο να ενισχύει τις φήμες.

Όπως αναφέρει μάλιστα, ο Γάλλος γνωρίζει και τον Χάμες Ροντρίγκες, με τον οποίο συνεργάστηκε στην Αλ Ραγιάν.

Ο 56χρονος τεχνικός έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Μπορντό (2007-2010), εθνική Γαλλίας (2010-2012) και Παρί Σεν Ζερμέν (2013-2016), προτού πάει στο Κατάρ, όπου έμεινε από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι τον περασμένο Φεβρουάριο.

Στο παλμαρέ του έχει τέσσερα πρωταθλήματα Γαλλίας, πέντε League Cup, δύο Κύπελλα και πέντε Super Cup.

Παράλληλα στους κύκλους του Ολυμπιακού διακινούνται και άλλα γνωστά ονόματα, όπως εκείνα των Ράφα Μπενίτεθ, Μίτσελ, Τσάβι Αλόνσο και Εστέμπαν Καμπιάσο.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ