- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Πέμπτη η Κατερίνα Στεφανίδη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου
Δεν κατάφερε να μπει στη ζώνη των μεταλλίων
Η Κατερίνα Στεφανίδη έμεινε εκτός του βάθρου των νικητών στον τελικό του άλματος επί κοντώ της διοργάνωσης του Όρεγκον.
Στην 4η συμμετοχή της σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, η «χρυσή» το 2017 στο Λονδίνο και «χάλκινη» το 2019 στην Ντόχα, Κατερίνα Στεφανίδη, έμεινε εκτός του βάθρου των νικητών στον τελικό του άλματος επί κοντώ της διοργάνωσης του Όρεγκον και κατετάγη 5η με 4.70μ στην 3η της προσπάθεια.
Παρότι βελτίωσε την καλύτερη επίδοσή της για το 2022 (είχε 4.65μ από τον περασμένο Μάρτιο), η Ελληνίδα πρωταθλήτρια δεν τα κατάφερε στις τρεις προσπάθειες που επιχείρησε στα 4.80μ (έκανε ένα αποτυχημένο άλμα) και 4.85μ στη συνέχεια (τα έπαιξε όλα για όλα} με αποτέλεσμα να πάρει την 5η θέση στον αγώνα.
Η Κατερίνα Στεφανίδη έδειξε από την αρχή ότι βρισκόταν σε καλή κατάσταση, περνώντας με άνεση τα δύο πρώτα άλματα που επιχείρησε στα 4.45μ και 4.60μ. Το ίδιο έκαναν και τα άλλα δύο φαβορί για το βάθρο των νικητών, οι Αμερικανίδες Ναζότ και Μόρις.
Τα πράγματα άρχισαν να... σοβαρεύουν στα 4.70μ, ύψος που τόσο η Στεφανίδη όσο και η Ναζότ δεν κατάφεραν να υπερβούν με την πρώτη τους προσπάθεια, σε αντίθεση με την Μόρις η οποία έκανε ένα «καθαρό» άλμα κι έβαλε... πλώρη για τα μετάλλια.
Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο, η οποία βρέθηκε στο Παγκόσμιο με καλύτερη εφετινή προσπάθεια στα 4.65μ δεν μπόρεσε, παρότι έκανε καλύτερο άλμα, να περάσει το συγκεκριμένο ύψος στην 2η προσπάθειά της, ωστόσο, στην 3η και τελευταία έδειξε την κλάση της και παρέμεινε στη... ζώνη των μεταλλίων κάνοντας season best.
Ο πήχης ανέβηκε στα 4.80μ, όπου η Αυστραλή, Κένεντι έκανε μεγάλο άλμα στην πρώτη της προσπάθεια και μπήκε σε «θέση οδηγού», με την Μόρις που συνέχισε τις... υψηλές πτήσεις της, αλλά και τη Ναζότ η οποία ήταν σε καταπληκτική μέρα και πέρασε με την πρώτη τα 4.85μ, όπως και η Μόρις με τη δεύτερη.
Η Στεφανίδη επιχείρησε στη συνέχεια να κάνει τη μεγάλη υπέρβαση στο ίδιο ύψος, χωρίς να τα καταφέρει κι έμεινε στην 5η θέση. Ούτε η Αυστραλή, Κένεντι τα κατάφερε, ωστόσο, με το 4.80μ που έκανε πήρε το χάλκινο μετάλλιο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Xάλασε το σερί συνεχόμενων νικών
Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η 18χρονη Μαρτίνε Ντάμποργκ από τη Δανία
Η έναρξή της διοργάνωσης θα γίνει στις 11 Ιουνίου και ο τελικός στις 19 Ιουλίου
Ερυθρόλευκος ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο βόλεϊ
«Όχι τώρα που βρήκαμε ρυθμό» - Η επική ατάκα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ
Τι δήλωσε μέλος του Δ.Σ. της τουρκικής ομάδας
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Προτίμησε να δώσει την ασίστ για το νικητήριο καλάθι των Λέικερς
Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αντιμετωπίζει προβλήματα διαρροής
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε ο προπονητής των Μπακς
Τι αναφέρει Αμερικανός ρεπόρτερ
Ακόμα μία άτυχη στιγμή για τον Έλληνα αστέρα
Τα «ελάφια» κέρδισαν αλλά ο Έλληνας αστέρας αποχώρησε τραυματίας
Ο greek freak διανύει τη 13η σεζόν του με τους Μπακς
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.