Αθλητισμος

Τσιτσιπάς για Τζόκοβιτς: Φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με κανόνες

«Χρειάζεται τόλμη να διακινδυνεύσεις ένα grand slam»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Νόβακ Τζόκοβιτς © EPA/IAN LANGSDON

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς τονίζοντας πως «φαίνεται ότι δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες των κυβερνήσεων».

Για τα όσα έχουν γίνει με την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία ενόψει του Australian Open, του πρώτου grand slam της χρονιάς, μίλησε ο Έλληνας πρωταθλητής, Στέφανος Τσιτσιπάς.

«Φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες των κυβερνήσεων» ήταν το πρώτο σχόλιο του Στέφανου Τσιτσιπά για τη στάση Τζόκοβιτς σε σχέση με το Australian Open και συμπλήρωσε:

«Δεν πέρασε κανενός από το μυαλό να εμφανιστώ ανεμβολίαστος. Χρειάζεται τόλμη να διακινδυνεύσεις ένα grand slam, φαίνεται όμως πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες των κυβερνήσεων. Ένα μικρό ποσοστό φαίνεται επιλέγει το δικό του δρόμο κάνοντας την πλειοψηφία να φαίνεται σαν να είναι ανόητοι ή κάτι τέτοιο. Κατά τη γνώμη μου, ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέγει τι θα κάνει με το σώμα του, ακόμα κι αν αυτό είναι κάτι που ορισμένοι το αντιμετωπίζουν ως ασέβεια προς τους άλλους ανθρώπους. Είναι πολύ σημαντικό το σώμα σου, είναι το μηχάνημά σου, αν νιώθεις ότι δεν είσαι ασφαλής πρέπει να το προστατεύσεις και πρέπει να επιλέγεις με αυτό σαν γνώμονα».

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς προχώρησε στην ολοκλήρωση του εμβολιασμού του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ