Αθλητισμος

Premier League: Έπιασε κορυφή η Λίβερπουλ και τα 100 γκολ ο Σαλάχ

Kέρδισε 3-0 τη ντεφορμαρισμένη Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Λίβερπουλ πέρασε νικηφόρα από το Έλαντ Ρόουντ, κερδίζοντας 0-3 τη Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα και συγκατοικεί με Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή της Premier League
O ΦΑΜΠΙΝΙΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΟΛ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΟ ΕΛΑΝΤ ΡΟΟΥΝΤ | ΦΩΤΟ: EPA/ANDREW YATES

Η Λίβερπουλ πέρασε νικηφόρα από το Έλαντ Ρόουντ κερδίζοντας 3-0 τη Λιντς και συγκατοικεί με Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή της Premier League

Άνετο 3-0 της Λίβερπουλ στην έδρα της Λιντς για την τέταρτη αγωνιστική της Premier League, ενώ έφτασε τα 100 γκολ στο αγγλικό πρωτάθλημα ο σπουδαίος Μο Σαλάχ. Με φορείο έφυγε από το γήπεδο έπειτα από σοκαριστικό τραυματισμό ο Χάρβεϊ Έλιοτ της Λίβερπουλ, κόκκινη είδε για το μαρκάρισμα στο 62ο λεπτό ο Στρούικ.

Το δρόμο για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, για την οποία δεν αγωνίστηκε ο Κώστας Τσιμίκας, άνοιξε φοβερός συνδυασμός που κατέληξε στο 1-0 του Μανέ. Ο Μάτιπ έκανε την κούρσα από την άμυνα, πάσαρε στα δεξιά στον Αλεξάντερ-Άρνολντ και αυτός με σέντρα-ξυραφιά έδωσε έτοιμο γκολ στον Αιγύπτιο στο 20΄. Με αυτό το γκολ ο Σαλάχ έγινε ο πέμπτος ταχύτερος παίκτης που φτάνει τα 100 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Λιντς ήλπιζε σε ανατροπή του σκηνικού στο δεύτερο μέρος, όμως η κακή της άμυνα σε μια εκτέλεση κόρνερ του Αλεξάντερ-Άρνολντ της κόστισε πανάκριβα. Ο Φαν Ντάικ πήρε την κεφαλιά, η μπάλα δεν απομακρύνθηκε και ο Φαμπίνιο από κοντά έγραψε το 2-0 στο 50΄ και έδωσε μαξιλαράκι ασφαλείας στους κόκκινους.

Η αποβολή του Στρούικ με απευθείας κόκκινη για μαρκάρισμα στον Ελιοτ στο 60΄ τελείωσε και τυπικά τον αγώνα, με τη Λίβερπουλ να ολοκληρώνει τον θρίαμβο χάρη στο 0-3 του Μανέ στο 92΄ και να επιστρέφει στις νίκες, έπειτα από το 1-1 με την Τσέλσι στις 28 Αυγούστου.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ