Αθλητισμος

Αποκλείστηκε και η Μαρία Σάκκαρη από το Wimbledon

Ήττα με 2-0 σετ από την Αμερικανίδα, Σέλμπι Ρότζερς

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη © EPA/NEIL HALL

Wimbledon: Ήττα και αποκλεισμός στον δεύτερο γύρο του Grand Slam για τη Μαρία Σάκκαρη.

Πρόωρος αποκλεισμός και για τη Μαρία Σάκκαρη από τη συνέχεια του Wimbledon, αφού ηττήθηκε με 2-0 σετ (5-7, 4-6) από την Αμερικανίδα, Σέλμπι Ρότζερς. Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά που αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του λονδρέζικου Grand Slam και η Ελληνίδα τενίστρια αποχαιρέτησε νωρίς το τουρνουά.

Η Μαρία Σάκκαρη δεν παρουσίασε το καλό της πρόσωπο, ούτε σήμερα, κόντρα στη Ρότζερς και μοιραία γνώρισε την ήττα στον 2ο γύρο του Wimbledon.

Το παιχνίδι είχε διακοπεί χθες λόγω σκότους, με τη Ρότζερς (Νο 46 στην παγκόσμια κατάταξη) να προηγείται 1-0 στα σετ, και σήμερα η Αμερικανίδα πήρε και το δεύτερο σετ και πέρασε στον επόμενο γύρο. 

Το κρίσιμο γκέιμ στο δεύτερο σετ ήταν το έβδομο, με τη Ρότζερς να κάνει το μπρέικ και να παίρνει προβάδισμα 3-4, στη συνέχεια να κρατάει το σερβίς της και να παίρνει τη νίκη και την πρόκριση.

Οι δύο Έλληνες αθλητές ξεκίνησαν με μεγάλες προσδοκίες το Wimbledon, μετά τις εκπληκτικές πορείες που είχαν στο Roland Garros πριν από λίγες μόνο εδομάδες, τελικά όμως δεν κατάφεραν να συνεχίσουν τις καλές τους εμφανίσεις και βγήκαν εκτός πολύ νωρίς. Στον πρώτο γύρο ο Στέφανος Τσιτσιπάς και στον δεύτερο η Μαρία Σάκκαρη. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ