- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Ποιος είναι ο Λάζαρος Ρότα - Έκανε ντεμπούτο στην Εθνική Ελλάδος
Τι δήλωσε για την πρώτη του επίσημη συμμετοχή μετά τη νίκη με 2-0 κόντρα στη Μολδαβία


Ο Λάζαρος Ρότα έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδος στη νίκη με 2-0 κόντρα στη Μολδαβία για το Nations League και δεν κρύβει τη χαρά του.
Ο Λάζαρος Ρότα έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδος την Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2020.
Η παρθενική του συμμετοχή στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνοδεύτηκε με νίκη, καθώς η Εθνική Ελλάδος επικράτησε με 2-0 της Μολδαβίας για το Nations League.
Ο Λάζαρος Ρότα μπήκε ως αλλαγή στο 69ο λεπτό. Αγωνιζόμενος ως δεξιός μπακ στην άμυνα της ολλανδικής Φορτούνα Σιτάρντ, δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το ντεμπούτο του με το εθνόσημο. «Είμαι πολύ χαρούμενος, να ευχαριστήσω τους προπονητές που μου έδωσαν την ευκαιρία. Είμαι πολύ χαρούμενος, δεν το φαντάζεστε» ανέφερε για παρθενική του συμμετοχή.
Στις πρώτες του δηλώσεις αναφέρθηκε και στο πέναλτι που έπιασε τελικά ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, επισημαίνοντας: «Χρωστάω χάρη στον Βλαχοδήμο. Μου είπε πως του το χρωστάω στα αποδυτήρια. Ήταν μια ατυχία για μένα, προχωράμε». Για τις πρώτες του ημέρες στην Εθνική, τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις και το κλίμα στα αποδυτήρια, τόνισε: «Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις, σα μια ομάδα, σε βάζουν στο κλίμα τα παιδιά. Δείξαμε πως έχουμε θέληση να νικήσουμε και το κάναμε».
Αναφορικά με τους στόχους του, είπε: «Πρέπει να δουλέψεις, να προπονηθείς, να ανταμειφθείς».
Ποιος είναι ο Λάζαρος Ρότα - Ο 24χρονος που έκανε ντεμπούτο με την Εθνική Ελλάδος
Γεννημένος στις 23 Αυγούστου 1997, ο Λάζαρος Ρότα είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στα δεξιά της άμυνας στη Φορτούνα Σίταρντ.
Ξεκίνησε να παίζει στην ακαδημία νέων του Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια πήγε στη ΦΚ Σλάβοϊ Τρεμπίσοφ (Σλοβακία). Έκανε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στο πρωτάθλημα Σλοβακίας με την Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε εναντίον της Ντούναϊσκα Στρέντα στις 29 Ιουλίου 2018, όπου αγωνίστηκε σε όλη της διάρκεια της εκτός έδρας ήττας με 4-1.

Στις 31 Ιανουαρίου 2020 ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Λάζαρου Ρότα στη Φορτούνα Σίταρντ στην Ολλανδία, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο, διάρκειας 3,5 ετών. Ο Λάζαρος Ρότα κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδος για τους αγώνες του Nations League 2020-21 εναντίον της Σλοβενίας (Ο-0) και του Κοσόβου (2-1) χωρίς όμως να αγωνιστεί.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ έδωσαν ραντεβού για το Μπιλμπάο
Πότε θα πραγματοποιηθεί το σπουδαίο παιχνίδι
Τα στατιστικά του στη σειρά αγώνων κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης
Τα ονόματα των διαιτητών που θα αναλάβουν ημιτελικούς και τελικό
Στο Άμπου Ντάμπι ο Έλληνας αστέρας θα γράψει ιστορία
Μετά τον αποκλεισμό της Άρσεναλ
Νίκησε και στο Παρίσι τους Λονδρέζους
Για το εντυπωσιακό ξεκίνημα του Κωνσταντίνου Καρέτσα με την Εθνική Ελλάδος μίλησε ο πατέρας του
«Περάσαμε σχεδόν τα τρία τέταρτα της σεζόν χωρίς τον Ματίας, τον καλύτερο σέντερ στην Ευρώπη»
Συνεχάρη την ομάδα του και τον Αταμάν για τη χθεσινή πρόκριση
Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το ποδόσφαιρο
Από τα χαμηλά στρώματα του ιταλικού ποδοσφαίρου μέχρι την κορυφή της Ευρώπης, ο Ιταλός έχει βρει τη δική του Ιθάκη
Ο κάτοχος του επιπλέον εισιτηρίου δέχτηκε την προσφορά - Περίπου 50.000 διεκδικούσαν μόλις 480 θέσεις
Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φίλοι των δύο ομάδων
Τι είπε ο προπονητής των Καταλανών
Το δεύτερο εισιτήριο του μεγάλου τελικού κρίνεται σήμερα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.