Αθλητισμος

Δεν έγινε μεταγραφή στη Λάρισα καθώς ο παίκτης πάει να πολεμήσει

Ο Βαραζντάν Χαρογιάν επέστρεψε στην Αρμενία λόγω επιστράτευσης - Η εμπόλεμη κατάσταση με το Αζερμπαϊτζάν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Αρμένιος διεθνής ποδοσφαιριστής Βαραζντάν Χαρογιάν - Ματαιώθηκε λόγω πολέμου με το Αζερμπαϊτζάν η μεταγραφή του στη Λάρισα
O Αρμένιος διεθνής ποδοσφαιριστής Βαραζντάν Χαρογιάν - Ματαιώθηκε λόγω πολέμου με το Αζερμπαϊτζάν η μεταγραφή του στη Λάρισα

ΠΑΕ Λάρισα: Δεν έγινε η μεταγραφή του Βαραζντάν Χαρογιάν, ποδοσφαιριστή από την Αρμενία, καθώς ο παίκτης επιστρατεύτηκε και πήγε να πολεμήσει το Αζερμπαϊτζάν.

Επιβεβαιώθηκε η πληροφορία ότι δεν έγινε μεταγραφή ποδοσφαιριστή από την Αρμενία στη Λάρισα, καθώς ο παίκτης πήγε να πολεμήσει το Αζερμπαϊτζάν.

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι δεν προχωρά η απόκτηση του Αρμένιου διεθνή ποδοσφαιριστή Βαραζντάν Χαρογιάν.

Ο ποδοσφαιριστής από την Αρμενία, ήταν να πάρει μεταγραφή στη Λάρισα. Ωστόσο, η εμπόλεμη κατάσταση με το Αζερμπαϊτζάν για τη διαφιλονικούμενη περιοχή Ναγκόρνο–Καραμπάχ και η απόφαση της κυβέρνησης στην Αρμενία να κηρύξει επιστράτευση για όλους τους πολίτες έως 40 ετών, οδήγησαν σε ακύρωση της μεταγραφής.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρει χαρακτηριστικά για τον Βαραζντάν Χαρογιάν, τον ποδοσφαιριστή από την Αρμενία που ήταν να πάρει μεταγραφή στην ομάδα αλλά αυτή ακυρώθηκε καθώς ο παίκτης επέστρεψε εσπευσμένα στην πατρίδα του για να πολεμήσει:

«Πριν από λίγα λεπτά ο μάνατζερ του αρχηγού της εθνικής Αρμενίας Haroyan μας ενημέρωσε ότι η μεταγραφή του παίκτου στην ΑΕΛ ματαιώνεται, τουλάχιστον για αυτή την μεταγραφική περίοδο, γιατί ο ποδοσφαιριστής όπως και όλοι οι Αρμένιοι πολίτες μέχρι 40 ετών επιστρατεύτηκαν και ήδη ευρίσκεται στο πεδίο των μαχών.

» Η ΑΕΛ δημοσιοποιεί και το μήνυμα το οποίο απέστειλε προς τον κ. Κούγια ο μάνατζερ του παίκτη».

larisa-metagrafi-armenia-polemos.jpg

Για τη μεταγραφή, μάλιστα, του Αρμένιου ποδοσφαιριστή Βαραζντάν Χαρογιάν στη Λάρισα, είχε ετοιμαστεί και ένα βίντεο, με το οποίο οι φίλαθλοι τον καλωσορίζουν στην ομάδα.

O 2J παίζει NBA 2K21 Mamba Forever Edition | Gameplays with 2J GERMANOS

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ