Αθλητισμος

Ελλάδα - Μολδαβία: Νίκησε 2-0 η Εθνική για το Nations League

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα συνεχίζει το αήττητο σερί του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάνταλος και Μπακασέτα οι σκόρερ στη νίκη της Εθνικής Ελλάδος με 2-0 κόντρα στη Μολδαβία
Μάνταλος και Μπακασέτα οι σκόρερ στη νίκη της Εθνικής Ελλάδος με 2-0 κόντρα στη Μολδαβία © EUROKINISSI/ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Με 2-0 επικράτησε η Εθνική Ελλάδος της Μολδαβίας στο ΟΑΚΑ για τον 3ο όμιλο της Γ' κατηγορίας του Nations League.

Η Ελλάδα νίκησε με 2-0 τη Μολδαβία στο ΟΑΚΑ για το Nations League. Το παιχνίδι ανάμεσα στην Εθνική Ελλάδος και τη Μολδαβία έγινε για τον 3ο όμιλο της Γ' κατηγορίας.

Με αυτήν τη νίκη κόντρα στη Μολδαβία, η Ελλάδα μετρά 7 βαθμούς σε τρία παιχνίδια για το Nations League.

Είχε προηγηθεί η νίκη κόντρα στο Κόσοβο (2-1) και η ισοπαλία με τη Σλοβενία (0-0) για την ομάδα Τζον Φαν 'τ Σχιπ. Τα γκολ για την Ελλάδα στο παιχνίδι με τη Μολδαβία σημείωσαν ο Μπακασέτα και ο Μάνταλος. Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου (45'+3) ο Μπακασέτα ευστόχησε σε πέναλτι, κάνοντας το 1-0. Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 50', ο Μάνταλος εκτέλεσε τον γκολκίπερ των Μολδαβών, έπειτα από εξαιρετική πάσα του Μπακασέτα. Στο 88’ ο Βλαχοδήμος απέκρουσε πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Ρότα, ενώ δοκάρι είχε στις καθυστερήσεις ο Φορτούνης

Η ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησε η Εθνική Ελλάδος τον αγώνα κόντρα στη Μολδαβία ήταν: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος, Τζαβέλλας, Σβάρνας, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Ζέκα, Λημνιός, Μάνταλος, Μπακασέτας, Παυλίδης.

Με τη νίκη της αυτή κόντρα στη Μολδαβία, η Ελλάδα διατηρεί το αήττητο σερί της στο Nations League και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου, κυνηγώντας τον στόχο της ανόδου στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Ελλάδα: Βλαχοδήμος, Χατζηδιάκος (69' Ρότα), Γιαννούλης, Τζαβέλλας, Σβάρνας, Κουρμπέλης (83' Μπουχαλάκης), Ζέκα, Λημνιός (76' Πέλκας), Μάνταλος (69' Φορτούνης), Μπακασέτας, Παυλίδης (83' Φούντας).

Μολδαβία: Ναμάσκο, Μούντρατς, Ποσμάκ, Άρμας, Πλατσίκα, Κότσιουτς, Ρέαμπτσιουκ, Ράτσα (66' Μαραντίτσι), Ιονίτσα (76' Ράκου), Καϊμάκοφ (46' Επουρεάνου), Νικολαέσκου (58' Μιλιντσεάνου).

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ