Αθλητισμος

MVP ξανά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Σύμφωνα με το ESPN ο Αντετοκούνμπο ανακηρύχθηκε ξανά MVP

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mvp-antetokounmpo.jpg
© EUROKINISSI

MVP για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σύμφωνα με το ESPN.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σύμφωνα με πληροφορίες του ESPN, είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά ο MVP του ΝΒΑ. Ο έλληνας άσσος των Μιλγουόκι Μπακς επικράτησε ξανά στην ψηφοφορία κόντρα στον Τζέιμς Χάρντεν και στον Λεμπρόν Τζέιμς και σε λίγες ώρες αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα ως ο πολυτιμότερος παίκτης της λίγκας. 

 

 

Ο Γιάννης μέτρησε φέτος κατά μέσο όρο 29,5 πόντους, 13,6 ριμπάουντ, 5,6 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα ανά παιχνίδι, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην πρώτη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 56-17. Μετά τον Χακίμ Ολαζουόν και τον Μάικλ Τζόρνταν γίνεται ο τρίτος παίκτης που κατακτά την ίδια χρονιά το βραβείο του καλύτερου αμυντικού και του MVP. Ταυτόχρονα ο Αντετοκούνμπο γίνεται και ο τρίτος ξένος παίκτης με δύο σερί κατακτήσεις του βραβείου μετά από τους Τιμ Ντάνκαν και Στιβ Νας, γράφοντας ακόμη μια χρυσή σελίδα στην προσωπική του ιστορία. 

Το βραβείο έρχεται λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό των «ελαφιών» από τους Μαϊάμι Χιτ και με τις διαπραγματεύσεις του Γιάννη με τους Μιλγουόκι Μπακς για το κοινό τους μέλλον, να βρίσκονται στο πιο κρίσιμο σημείο. Μέχρι να μάθουμε το μέλλον του, μπορούμε να απολαύσουμε ξανά και ξανά μερικές από τις κορυφαίες φάσεις της χρονιάς, που ανακηρύχθηκε για 2η φορά MVP.

Best Of Giannis Antetokounmpo | 2019-20 NBA Season

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ