- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Το νέο προτεινόμενο καλεντάρι της ΟΥΕΦΑ
Στις 29 Αυγούστου ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, στις 9/8 το Γουλβς-Ολυμπιακός
Τηλεδιασκεψη ανάμεσα σε ΟΥΕΦΑ και ομοσπονδίες για το πρόγραμμα των διοργανώσεων.
Έγινε σήμερα το μεσημέρι, 21 Απριλίου, μια άτυπη τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ιθυνόντων της ΟΥΕΦΑ και των 55 ομοσπονδιών της, ώστε να υπάρξει μια ενημέρωση για το πλάνο που αφορά τις δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις, το Τσάμπιονς και το Γιουρόπα Λιγκ.
Όπως ήταν γνωστό, ως καταληκτική ημερομηνία ολοκλήρωσης της φετινής σεζόν έχει οριστεί η 29η Αυγούστου, με τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΟΥΕΦΑ επιθυμεί να συμπτύξει το υπόλοιπο των δύο διοργανώσεων μέσα σε 23 μέρες, διεξάγοντας κανονικά όλους τους αγώνες.
Η αρχή αναμένεται να γίνει την Παρασκευή 7 Αυγούστου με τους επαναληπτικούς αγώνες της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους-Λιόν. Στις 8 του μήνα είναι να γίνουν τα παιχνίδια της Μπάγερν με την Τσέλσι και της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Νάπολι, ενώ την Κυριακή 9/8 θα ολοκληρωθεί η φάση των «16» του Γιουρόπα Λιγκ. Τότε θα μπορέσει να αναμετρηθεί ο Ολυμπιακός με τους Γουλβς.
Από ‘κει και πέρα, οι προημιτελικοί θα γίνουν στις 11-12/8 και οι ρεβάνς στις 14-15 (με το Γιουρόπα να πηγαίνει στις κενές μέρες 13 και 16 Αυγούστου), τα ημιτελικά των δύο διοργανώσεων από τις 18 έως τις 23, ο τελικός του Γιουρόπα στις 26 και αυτός του Τσάμπιονς Λιγκ στις 29.
Όλα τα παραπάνω είναι η βασική πρόταση της ΟΥΕΦΑ, που θα πρέπει να επικυρωθεί επίσημα, κάτι που θα συζητηθεί την Πέμπτη. Άρα δεν πρόκειται για κάποιο οριστικό και ανακοινώσιμο καλεντάρι.
Δεν υπάρχει κάποια απόφαση για το πού θα γίνουν όλοι αυτοί οι αγώνες, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα υπάρχουν θεατές. Τέλος, η ΟΥΕΦΑ επανέλαβε στις Ομοσπονδίες ότι περιμένει να ολοκληρώσουν τα πρωταθλήματα και τα Κύπελλά τους.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates
Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό
Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Nαυάγησαν οι συνομιλίες ανάμεσα στους δύο πρώην παγκόσμιους πρωταθλητές βαρέων βαρών
Το πρώτο μήνυμα του Τόμας Ουόκαπ μετά από την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό
«Δεν είχαμε καμία επικοινωνία με τον Αταμάν, βρείτε μου έναν παίκτη που να έχει σχέση μαζί του»
Σοβαρές καταγγελίες μετά τη διάσωση
Ο λόγος που θα αγωνιστούν στην ίδια ομάδα
Όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ για την επιστροφή της Ένωσης στο Champions League
Τι δήλωσε ο προπονητής των Λονδρέζων
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η ανάρτηση του άσου του Παναθηναϊκού
Πώς εξελίχθηκε η αναμέτρηση
Δείτε την ανάρτησή του
Με τον χειρότερο τρόπο άρχισε για τον ΠΑΟΚ το ντέρμπι
Ενάντια στη ροή του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 24ο λεπτό
Ο Κάι Χάβερτς πήρε το μαγικό ραβδί του και η Άρσεναλ επικράτησε 2-1 την Τσέλσι
Η ανάρτηση λίγες ώρες πριν το ντέρμπι απέναντι στην Τσέλσι
Ο επιθετικός έδωσε τη νίκη στη Σίτι κόντρα στη Κόβεντρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.