- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Στην Άρσεναλ, ήδη δημιουργήθηκε θέμα, αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου έκαναν μια περίεργη και ρηξικέλευθη πρόταση, που όμως απορρίφθηκε.
Μετά την αρχική ανταρσία των ποδοσφαιριστών της Πρέμιερ Λιγκ για περικοπές ύψους 30% στις απολαβές τους, για όσον καιρό δεν παίζεται μπάλα, κάθε σύλλογος διαπραγματεύεται ξεχωριστά.
Στην Άρσεναλ, ήδη δημιουργήθηκε θέμα, αφού οι ιθύνοντες του συλλόγου έκαναν μια περίεργη και ρηξικέλευθη πρόταση, που όμως απορρίφθηκε.
Η διοίκηση πρότεινε 12,5% μείωση μισθών στους ποδοσφαιριστές για έναν χρόνο, εκτός κι αν η ομάδα βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ (απέχει πέντε βαθμούς αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ), οπότε δεν θα υπάρξουν μειώσεις. Επίσης, αν οι Λονδρέζοι εξασφαλίσουν την έξοδό τους στο επόμενο Γιουρόπα Λιγκ, η μείωση θα είναι 7,5% για έναν χρόνο.
Το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, όμως καταψηφίστηκε από τους περισσότερους και έτσι με το «καλημέρα» υπάρχει αδιέξοδο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Xάλασε το σερί συνεχόμενων νικών
Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η 18χρονη Μαρτίνε Ντάμποργκ από τη Δανία
Η έναρξή της διοργάνωσης θα γίνει στις 11 Ιουνίου και ο τελικός στις 19 Ιουλίου
Ερυθρόλευκος ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο βόλεϊ
«Όχι τώρα που βρήκαμε ρυθμό» - Η επική ατάκα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ
Τι δήλωσε μέλος του Δ.Σ. της τουρκικής ομάδας
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Προτίμησε να δώσει την ασίστ για το νικητήριο καλάθι των Λέικερς
Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αντιμετωπίζει προβλήματα διαρροής
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε ο προπονητής των Μπακς
Τι αναφέρει Αμερικανός ρεπόρτερ
Ακόμα μία άτυχη στιγμή για τον Έλληνα αστέρα
Τα «ελάφια» κέρδισαν αλλά ο Έλληνας αστέρας αποχώρησε τραυματίας
Ο greek freak διανύει τη 13η σεζόν του με τους Μπακς
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.