- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ, έπειτα από τις τελευταίες δηλώσεις του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Αλεκσάντερ Σέφεριν.
Μία κόντρα που μπορεί να έχει απρόβλεπτες διαστάσεις έχει ξεκινήσει τα τελευταία 24ωρα, ανάμεσα στη ΦΙΦΑ και την ΟΥΕΦΑ. Αφορμή ήταν μια συνέντευξη του προέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, του Αλεκσάντερ Σέφεριν.
Ο Σλοβένος μίλησε στο γερμανικό κανάλι ZDF και τα «έχωσε» στην Παγκόσμια Ομοσπονδία, όπου ανήκει και η ΟΥΕΦΑ φυσικά. Ο λόγος ήταν τα χρήματα που μαζεύτηκαν για τη μάχη κατά του κορωνοϊού, με τον Τσέφεριν να εκφράζει ανοιχτά αμφιβολίες για το πού πηγαίνουν αυτά τα χρήματα.
Στην ίδια συνέντευξη ο κορυφαίος Ευρωπαίος παράγοντας επανέλαβε την επιθυμία να ολοκληρωθούν οι φετινές διοργανώσεις μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ώστε να ξεκινήσει τον Σεπτέμβρη η νέα αγωνιστική περίοδος.
Η ΦΙΦΑ ετοιμάζεται να περάσει στην αντεπίθεση, αφού τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει πως η φετινή χρονιά μπορεί να συνεχιστεί για όσο χρειαστεί. Αυτό σημαίνει βασικά ότι τα συμβόλαια που λήγουν στις 30/6 θα συνεχίσουν να έχουν ισχύ, αλλά παράλληλα δίνει σε κάθε χώρα το ελεύθερο να παίξει ξανά μπάλα όποτε το επιτρέψουν οι συνθήκες. Αυτό φυσικά πηγαίνει κόντρα στην ΟΥΕΦΑ και τον δικό της προγραμματισμό, καθώς από τη στιγμή που το EURO έχει μεταφερθεί για τον επόμενο Ιούνιο, η σεζόν 2020-21 θα πρέπει να ολοκληρωθεί τέλη Μαϊου.
Ήδη η Ιταλία πρέπει να γνώριζε το παρασκήνιο αυτό, καθώς μέσω του προέδρου της δικής της ομοσπονδίας, του Γκαμπριέλε Γκράβινα, ειπώθηκε ότι «εμείς είμαστε αποφασισμένοι να τελειώσουμε τη φετινή χρονιά, έστω κι αν φτάσουμε στον Οκτώβριο»! Κάτι δηλαδή που δεν συστήνει η ΟΥΕΦΑ, αλλά αναμένεται να επιτρέψει η ΦΙΦΑ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρώτος σκόρερ των «ερυθρόλευκων» δεν μπόρεσε να συνεχίσει και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο
Όσα είπε ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ
Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Αγιούμπ Ελ Κααμπί
Έντονη ανησυχία στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου
Αναζητούν τον επόμενο σταθμό τους
Οι δηλώσεις κατά την αποχώρησή του από την Ελλάδα
Πανευτυχής για τη νέα του επιτυχία ο Manolo
ΑΕΚ - Άρης και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα, εκτός έδρας ο Ολυμπιακός
Ο Έλληνας πρωταθλητής επικράτησε του Λεχέτσκα με 3-1 σετ και συνεχίζει στη Νέα Υόρκη
O Καραλής έγραψε ιστορία στις Βρυξέλλες στον τελικό του Diamond League - Ρεκόρ αγώνα στα 6.12μ.
Τι δήλωσε ο CEO Τσους Μπούενο
Δεν θα διεκδικήσει το διαμάντι ο Σουηδός σούπερ σταρ
Ο Μίλτος Τεντόγλου έμεινε στη δεύτερη θέση στον τελικό του Diamond League στις Βρυξέλλες
Πολλοί παίκτες έχουν διαμαρτυρηθεί στο παρελθόν
Νέος τραυματισμός για το «τριφύλλι», μετά τον Κέντρικ Ναν (ρήξη έσω μηνίσκου) και Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις (κάταγμα τετάρτου μετακαρπίου)
Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
Συναγερμός στο «τριφύλλι»
Αναλυτικά τι χρειάζεται η κάθε ομάδα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.