Θρίαμβος για τον «βασιλιά των τσιγγάνων» Tyson Fury
Έβγαλε νοκ άουτ τον Wilder στον 7ο γύρο
Ο Tyson Fury διέλυσε τον Wilder στο ρινγκ και κατέκτησε τον παγκόσμιο τίτλο. Τον έβγαλε νοκ άουτ.
Ο Tyson Fury πραγματοποίησε ένα από τα μεγαλύτερα comeback στην ιστορία της πυγμαχίας στην κατηγορίας των βαρέων βαρών βγάζοντας νοκ άουτ στον 7ο γύρο τον Deontay Wilder και κατακτώντας τον τίτλο του παγκόσμιο πρωταθλητή.
Ο επονομαζόμενος «βασιλιάς των τσιγγάνων» έδειχνε τελειωμένος όταν πριν από δύο χρόνια κρέμασε τα γάντια του εν μέσω της προσωπικής του μάχης με τον εθισμό στις ουσίες και τα ψυχολογικά του προβλήματα. Ο άνθρωπος που θεωρείται ότι διαθέτει την πιο επικίνδυνη γροθιά στον κόσμο υποσχέθηκε να επιστρέψει στο ρινγκ νικητής και το κατάφερε.
Ο Βρετανός πυγμάχος κυριάρχησε στην αναμέτρηση ρίχνοντας τον Αμερικανό μεγάλο αντίπαλό του κάτω στον τρίτο και πέμπτο γύρο της αναμέτρησης, με το τιμ του Γουάιλντερ να πετά… λευκή πετσέτα στον έβδομο γύρο.
Ο «Gypsy King» κέρδισε σε όλους τους γύρους που προηγήθηκαν και έβαλε τέλος στο αήττητο του αντιπάλου του κερδίζοντας τη ρεβάνς της 1ης Δεκεμβρίου του 2008, όταν ο αγώνας τους είχε λήξει χωρίς νικητή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στις 21:30 η αναμέτρηση
Ακόμα ένα ιστορικό επίτευγμα του Σέρβου θρύλου
Τον νικητή περιμένει στη φάση των «4» η ΑΕΚ
Τι δήλωσε ο Greek Freak μετά τη νίκη επί των Κινγκς
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων
Ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση από τον Έλληνα αστέρα
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Ο Σάλας δέχτηκε 10 κίτρινες κάρτες
Eξαπατήθηκε από οικονομικό σύμβουλο
Ηττήθηκε από την Οσόριο με 2-1 σετ
Αθλητές απ’ όλον τον κόσμο διαμαρτύρονται για την κατάσταση των μεταλλίων τους 5 μήνες μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι
Το μήνυμα του Έλληνα τενίστα μετά τον αποκλεισμό από το Australian Open
Σήμερα στις 21:30 η αναμέτρηση των Πειραιωτών
Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων
Τι αναφέρουν διεθνή Μέσα
Η μεταγραφή… όνειρο σε ένα απ’ τα μεγαλύτερα κλαμπ του κόσμου φαίνεται πως πλησιάζει
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.