Αθλητισμος

Κόμπι Μπράιαντ: Το συγκλονιστικό «αντίο» στο Staples Center

Πρώτος αγώνας NBA μετά τον θάνατο του «Black Mamba»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Κόμπι με την κόρη του Τζίτζι
Ο Κόμπι με την κόρη του Τζίτζι / © Harry How/Getty Images/Ideal Images

Θλίψη και περηφάνια στο Staples Center των Λος Άντζελες Λέικερς όπου μεγαλούργησε ο Κόμπι Μπράιαντ. Φόρος τιμής στον Black Mamba στο πρώτο παιχνίδι μετά τον θάνατό του.

Με την προβολή ενός συγκλονιστικού βίντεο για τον Κόμπι Μπράιαντ, στην οθόνη του Staples Center, διεξήχθη το πρώτο παιχνίδι NBA μετά τον πρόωρο θάνατο του 42χρονου «Black Mamba».

Στο γήπεδο όπου μεγαλούργησε ο Κόμπι Μπράιαντ, οι Λος Άντζελες Κλίπερς φιλοξένησαν τους Σακραμέντο Κινγκς, όπου πριν τον αγώνα, στην γιγαντοοθόνη προβλήθηκε ένα βίντεο, με την καριέρα του σπουδαίου παίκτη, αλλά και προσωπικές στιγμές του. Το κοινό φώναζε το όνομά του, προβλήθηκαν φωτογραφίες από την καριέρα του, με την κόρη του, Τζιάνα, που σκοτώθηκε κι αυτή στην μοιραία πτήση του ελικοπτέρου, αλλά και οι φωτογραφίες και των εννέα θυμάτων. Μάλιστα, αφηγητής στο βίντεο ήταν ο άσος των Κλίπερς, Πολ Τζορτζ, που είχε φίλο, αλλά και ίνδαλμα, τον Κόμπι Μπράιαντ.

Clippers honor Kobe Bryant in Staples Center with emotional ceremony | NBA on ESPN

Στη συνέχεια κρατήθηκαν 24 δευτερόλεπτα σιγής (συμβολικός ο χρόνος λόγω του Νο24 που φορούσε στην φανέλα του), με τους θεατές στο Staples Center να δημιουργούν ανατριχιαστικές στιγμές, φωνάζοντας «Κόμπι!».

22210024.jpg
Ο Κόμπι και η Τζιάνα σε όλα τα γήπεδα του NBA / © EPA/JASON SZENE

Οι παίκτες των Κλίπερς και των Κινγκς έκαναν ζέσταμα μάλιστα, φορώντας φανέλες προθέρμανσης με το σήμα «ΚΒ24» μπροστά και τους αριθμούς 8 και 24, που είχε στην φανέλα του ο Κόμπι Μπράιαντ όταν έπαιζε στους Λέικερς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ