Αθλητισμος

Το Φούτμπολ παίζει μπάλα στην ATHENS VOICE

Αν αγαπάς το ποδόσφαιρο όσο και εμείς, διάβασε άγνωστες ιστορίες του στη νέα στήλη του athensvoice.gr

akis_katsoudas.jpg
Άκης Κατσούδας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΑΚΗΣ ΚΑΤΣΟΥΔΑΣ
© Άκης Κατσούδας

Περιοδικό Φούτμπολ: Μοναδικές αθλητικές ιστορίες από όλη την Ελλάδα κάθε εβδομάδα στο athensvoice.gr

Ένα χρόνο περίπου μετά την κυκλοφορία του πρώτου τεύχους, ξημερώνει μια νέα μέρα για το Φούτμπολ. Από δω και πέρα και κάθε βδομάδα, δίνουμε νέο ραντεβού στο σπίτι της ATHENS VOICE. Εδώ θα μπορείτε να διαβάσετε τις ποδοσφαιρικές μας ιστορίες, τις συνεντεύξεις και τα οδοιπορικά μας σ’ όλη την Ελλάδα, στην προσπάθειά μας να ανακαλύψουμε τους αφανείς ποδοσφαιρικούς της ήρωες.

mykonos4-min.jpg
© Άκης Κατσούδας

Μια φορά τη βδομάδα, το Φούτμπολ θα δημιουργεί ένα πρωτογενές κείμενο αποκλειστικά για τους αναγνώστες της ATHENS VOICE. Urban ποδοσφαιρικές ιστορίες της πόλης, κείμενα τα οποία προσπαθούν να φωτίσουν αθέατες πλευρές της ιστορίας του αθλήματος στη χώρα και πορτραίτα ανθρώπων που αγάπησαν το ποδόσφαιρο όσο τίποτε άλλο στη ζωή τους.

Κυρίως, όμως, ταξίδια. Ετοιμάζουμε τις βαλίτσες και αρχίζουμε να γυρνάμε όλη την Ελλάδα για να συναντήσουμε τις ομάδες που παλεύουν με θεούς και δαίμονες για να μη σβήσουν, μόνο και μόνο για κρατήσουν ζωντανές τις Κυριακές τους και να μην ερημώσουν τα γήπεδα.

Κάτω από τη στέγη της ATHENS VOICE, θα έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να διαβάσετε για πρώτη φορά αφιερώματα των δύο πρώτων τευχών του Φούτμπολ τα οποία είχαν την τύχη να το κάνουν μόνο όσοι πρόλαβαν να τα αποκτήσουν πριν εκείνα εξαντληθούν. Ανάμεσα σ’ αυτά και τα οδοιπορικά μας στους Φούρνους Ικαρίας και την Μύκονο για το Αιγαίο Πέλαγος - τη θάλασσα που ενώνει και χωρίζει δυο ολόκληρους κόσμους.

Κι όλα αυτά, με τις μέρες για την κυκλοφορία του τρίτου τεύχους, το οποίο θα είναι αφιερωμένο στους οπαδούς -έτσι όπως εμείς τους φανταζόμαστε- να κοντεύουν.

Όλη αυτή η προσπάθεια, θέλουμε να είναι αμφίδρομη. Μιλήστε μας για τις ποδοσφαιρικές σας αναμνήσεις, για τις φανέλες και τις αφίσες που είχατε μικροί στο δωμάτιό σας και στείλτε μας φωτογραφίες από τα γήπεδα που τυχαία είδατε από το παράθυρο του αυτοκινήτου σας, περνώντας βιαστικά από ένα άγνωστο τόπο περιμένοντας να φτάσετε στον προορισμό του ταξιδιού σας. Ίσως πίσω από αυτό να κρύβεται μια ιστορία που κανείς μπορεί να μην την φανταζόταν.

fournoi1-min.jpg
© Άκης Κατσούδας

Έχουμε τόσα πολλά να πούμε ακόμη. Παίξτε μπάλα!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ