Αθλητισμος

Ο Άρης ντρόπιασε τον Παναθηναϊκό

Με 4-0 οι Θεσσαλονικείς διέλυσαν τους “πράσινους”

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
2203073.jpg
PHOTO: INTIME SPORTS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΣΙΔΗΣ

Με ηγέτη τον Γιάννη Φετφατζίδη, ο Άρης συνέτριψε το φάντασμα του Παναθηναϊκού με 4-0, πετυχαίνοντας μία από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του.

Στο 20’ ο κοντόσωμος “Φέτφα” άνοιξε το σκορ με κεφαλιά έπειτα από τραγικό λάθος του Ζαχίντ, ενώ στο 44’ μοίρασε ασίστ στον Βέλεθ για το 2-0. Στο 54’ ήταν η σειρά του Ντιγκινί να εκμεταλλευτεί πάσα του διεθνή εξτρέμ, ενώ στο 64’ ο Ιντέγε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχουν λόγια. Σε κάθε ματς εμφανίζεται και χειρότερος, με την ευθύνη να βαραίνει τους πάντες, αλλά πρώτα απ’ όλα τον προπονητή Γιώργο Δώνη, που έχει εμφανίσει ένα τραγικό σύνολο. 

 
 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαρία Σάκκαρηω
Η Αθήνα επέστρεψε στον παγκόσμιο χάρτη του τένις και η Σάκκαρη της χάρισε μια αξέχαστη εβδομάδα

Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο μπροστά στο κοινό της, όμως όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες έγιναν μάρτυρες μιας εμπειρίας που ξεπέρασε το αποτέλεσμα.

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY