Αθλητισμος

Ο Γιαννάκης για τον MVP Γιάννη

Η διάκρισή του οφείλεται στον χαρακτήρα του, στο πάθος και την αγάπη του για το μπάσκετ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Γιάννης Αντετοκούνμπο - Παναγιώτης Γιαννάκης
Γιάννης Αντετοκούνμπο - Παναγιώτης Γιαννάκης

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έκανε δηλώσεις για τη διάκριση του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο NBA.

Τη χαρά και τον ενθουσιασμό του για τη διάκριση που απέσπασε ο Γιάννης Αντεντοκούνμπο, ως ο πολυτιμότερος παίκτης (MVP) της κανονικής περιόδου στο κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ του κόσμου, το NBA, εξέφρασε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, κορυφαίος Έλληνας καλαθοσφαιριστής, με ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους τίτλους ως παίκτης και ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδος.

Από την Πτολεμαΐδα όπου βρίσκεται, συμμετέχοντας στο μπασκετικό καμπ, που διοργανώνει η ΔΕΗ για τους μαθητές της πόλης, δήλωσε ότι γνωρίζει τον Αντεντοκούνμπο από παιδί και πρόσθεσε ότι «αυτή του η διάκριση, που μοιάζει εξωπραγματική, οφείλεται στον χαρακτήρα του, στο πάθος και την αγάπη του για τον αθλητισμό και το μπάσκετ, που τον έκανε με οποιαδήποτε συνθήκες να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να φτάσει τόσο ψηλά».

Συμπλήρωσε ότι «είναι φοβερό αυτό που έχει πετύχει ο Γιάννης, αφού μας απέδειξε ότι δεν υπάρχει αδύνατο και ότι όλα είναι δυνατά, αρκεί να δουλεύεις σκληρά».

Του ευχήθηκε, τέλος, να συνεχίσει να εκπροσωπεί την Ελλάδα με τον ίδιο ζήλο και πάντα με την ίδια σεμνότητα όπως έκανε μέχρι τώρα και εξέφρασε την ελπίδα να «τον χαρούμε και ως πρωταθλητή του ΝΒΑ».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ