Αθλητισμος

Μεγαλειώδης υποδοχή στην μπασκετική ΑΕΚ (εικόνες)

Εκατοντάδες φίλοι της ομάδας συγκεντρώθηκαν για να την υποδεχτούν στο Ελευθέριος Βενιζέλος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
aek
Η άφιξη της ΑΕΚ/© INTIMENEWS

Με ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Καλώς ήρθες παγκόσμια Βασίλισσα» περίπου 300 φίλαθλοι της ΑΕΚ έσπευσαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος για να υποδεχτούν την ομάδα μπάκετ που κατέκτησε το διηπειρωτικό κύπελλο.

Η ΑΕΚ του Λούκα Μπάνκι κέρδισε κατά σειρά την Σαν Λορέντζο από την Αργεντινή και την Φλαμένγκο από την Βραζιλία για να στεφτεί «Βασίλισσα» το βράδυ της Κυριακής.

Mε την αποστολή της δεν επέστρεψε ο προπονητής ωσρόσο, ο οποίος πήγε στην πατρίδα του για να ξεκουραστεί και να δει την οικογένειά του.

Ωστόσο, σύσσωμη η ομάδα της ΑΕΚ αποθεώθηκε από τους περίπου 300 οπαδούς που έσπευσαν να την απωθώσουν για την κατάκτηση αυτή.

«Νομίζω ότι βοήθησε και η τύχη. Πήραμε τρεις τελικούς. Είναι μεγάλη η χαρά, η συγκίνηση και η τιμή για την ΑΕΚ, αλλά και η καταξίωση για το ελληνικό μπάσκετ. Αυτό εκπροσωπήσαμε στη διοργάνωση. Είναι τιμή μας να έχουμε φέρει τους δύο τελευταίους διεθνείς τίτλους στη χώρα» σχολίασε ο Μάκης Αγγελόπουλος επισημαίνοντας ότι στη μπασκετική ΑΕΚ «χτίζουμε βήμα - βήμα, λιθαράκι - λιθαράκι. Η στρατηγική παρέμεινε μία».

aek
Η άφιξη της ΑΕΚ/ © INTIMENEWS

aek
Η άφιξη της ΑΕΚ/ INTIMENEWS

aek
Η άφιξη της ΑΕΚ/ INTIMENEWS

aek
Η άφιξη της ΑΕΚ/ INTIMENEWS

aek
Η άφιξη της ΑΕΚ/ INTIMENEWS

aek
Η άφιξη της ΑΕΚ/ INTIMENEWS
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ