- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Αντετοκούνμπο: «Το μπάσκετ να μας ενώνει, όχι να μας χωρίζει»
Παρέμβαση για όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ
Παρέμβαση ...ειρήνης από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για όσα συνέβησαν εχθές στο ΟΑΚΑ, στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, που είχε διάρκεια μόλις ένα ημίχρονο, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» αποχώρησαν. Εκείνη την στιγμή ο Παναθηναϊκός ήταν μπροστά στο σκορ με 40-25.
«Το μπάσκετ να μας ενώνει και όχι να μας χωρίζει», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που στη νίκη των Μπακς με 106-97, μέσα στην Ιντιάνα επί των Πέισερς, έφτασε στον 9ο αγώνα με τουλάχιστον 30 πόντους και 15 ριμπάουντ, αλλά και το 5ο triple double στη σεζόν.
Ο ίδιος, αμέσως μετά το παιχνίδι, δήλωσε ενθουσιασμένος: «Αισθάνομαι καλά να είμαι στην καλύτερη ομάδα στο NBA τώρα!», είπε χαρακτηριστικά. «Θα πάω σπίτι και θα κοιμηθώ όλη μέρα, θα ξυπνήσω και θα πάρω πρωινό και θα παρακολουθήσω τηλεόραση. Την επόμενη μέρα θα πάρω πρωινό και θα κάνω ένα όμορφο κούρεμα», πρόσθεσε.
Το μπάσκετ να μας ενώνει και όχι να μας χωρίζει. 🙏🏽
— Giannis Antetokounmpo (@Giannis_An34) February 14, 2019
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αποκάλυψε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης
Σφοδρές αντιδράσεις στην Ιταλία για σενάριο συμμετοχής χωρίς πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο
Προκρίθηκε στον 2ο γύρο του WTA 1000 στη Μαδρίτη - Ποιον θα αντιμετωπίσει
Νέα έντονη στιγμή για τον Έλληνα τενίστα
Θα καταφέρουν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να δώσουν το παρών;
Πότε έχει πρεμιέρα η Ελληνίδα τενίστρια
Νέα καριέρα για τον Έλληνα αστέρα
Τι σενάρια εξετάζονται
Πήρε το +6 και πάει στην Ισπανία για να σηκώσει το FIBA Europe Cup
Πότε ξεκινούν τα playoffs για τις ελληνικές ομάδες
Όλο και πιο κοντά το διαζύγιο
Πένθος στην οικογένεια του Δικεφάλου
Πότε μπαίνει στα κορτ ο Έλληνας τενίστας
Η ανάρτησή του στο Instagram
Το «τριφύλλι» θα παίξει με μειονέκτημα έδρας
Οι Πειραιώτες θα παίξουν με τον νικητή της αναμέτρησης μεταξύ των «μπλαουγκράνα» και της Μονακό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.