Αθλητισμος

Πόλεμος Γιαννακόπουλου - Αλαφούζου για τον Παναθηναϊκό

Ο Δημήτρης μετά το μπάσκετ παλεύει να πάρει τον ερασιτέχνη και αμέσως μετά την ΠΑΕ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
panathinaikos.jpg

Ο πόλεμος Γιαννακόπουλου - Αλαφούζου για την κατάκτηση του Παναθηναϊκού περνάει στην τελευταία και πιο αμείλικτη φάση του με την απόφαση του πρώτου να κάνει ντου και να καταλάβει τον ερασιτέχνη!

Πρόκειται για ένα εγκαταλελειμμένο και χρεοκοπημένο σύλλογο με υποβαθμισμένα τα περισσότερα σπορ, τα οποία μέχρι πριν από λίγα χρόνια πρωταγωνιστούσαν σχεδόν παντού. 

Ο Γιαννακόπουλος λοιπόν αποφάσισε να μπει μπροστά και την Πέμπτη το θέμα θα απασχολήσει το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που έχει προγραμματιστεί ώστε να προκηρυχθούν εκλογές. 

Για να ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία απαιτείται χρονικό διάστημα περίπου δύο εβδομάδων, οπότε οι εκλογές θα γίνουν μέσα στον Ιούνιο. Ενα θέμα είναι αν θα υπάρξει και δεύτερο ψηφοδέλτιο με την στήριξη του Αλαφούζου και ποιοι από τα μέλη θα το στηρίξουν .

Το σχέδιο του Γιαννακόπουλου έχει να κάνει με την αγωνιστική και οικονομική εξυγίανση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, του οποίου τα χρέη σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις ξεπερνούν τα 3.000.000 ευρώ και έχουν δημιουργηθεί είτε από κακή διαχείριση είτε -κυρίως- από την κάθετη πτώση των εσόδων, που προέρχονται από το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο αποτελεί και τον βασικό αρωγό λόγω της χρήσης του γηπέδου.

Με την κίνηση αυτή ο Γιαννακόπουλος ελπίζει να «καταλάβει» σιγά σιγά και την ποδοσφαιρική εταιρία ώστε να γίνει κυρίαρχος σε ολόκληρο το κλαμπ με πολιορκητικό κριό το νέο ΟΑΚΑ, το οποίο φιλοδοξεί να νοικιάσει για 50 χρόνια και να ανακατασκευάσει εφόσον προχωρήσει το σχέδιο που έχει καταθέσει με τους συνεταίρους του. 

Από την άλλη ο Αλαφούζος αρνείται να του παραδώσει την ΠΑΕ ή να συνεργαστεί μαζί του στο θέμα του γηπέδου, προσπαθώντας να δώσει το ποδόσφαιρο στον Ταϊλανδό Πριεγκμπονσάντ, ο οποίος έχει στα σχέδια του να κατασκευάσει γήπεδο στον Βοτανικό με τη σύμπραξη κατασκευαστικής εταιρείας φιλικής προς την κυβέρνηση.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ