- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Οι τρεις λόγοι που αποκλείστηκε ο Παναθηναϊκός (video)
Δεν μπόρεσαν οι «πράσινοι» να φέρουν τη σειρά με τη Ρεάλ στην Αθήνα
Ήττα με 89-82 υπέστη ο Παναθηναϊκός από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και με το σκορ αυτό αποκλείστηκε από το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας που θα γίνει στο Βελιγράδι.
Ο Κρις Σίνγκλετον πέτυχε 21 πόντους με πέντε τρίποντα, ενώ Καλάθης και Τζέιμς είχαν από 18. Έτσι το τρόπαιο θα διεκδικήσουν στις 18-20 Μαϊου στην πρωτεύουσα της Σερβίας η Ρεάλ με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η Φενέρμπαχτσε με τη Ζαλγκίρις, καθώς αυτά είναι τα ζευγάρια των δύο μονών ημιτελικών.
Στο ματς της Παρασκευής, ο Παναθηναϊκός έχασε για τρεις λόγους:
Α. Επί 30 λεπτά ήταν σε… άλλο γήπεδο. Αντί να μπει με το μαχαίρι στα δόντια σ’ ένα ματς δίχως αύριο, η ομάδα του Πασκουάλ εμφανίστηκε νωθρή και βρέθηκε να χάνει ακόμη και με 22 πόντους διαφορά!
Β. Κι όμως, σε λιγότερο από οκτώ λεπτά όλα άλλαξαν. Με εξαιρετική άμυνα και καθαρό μυαλό στην επίθεση, οι «πράσινοι» κατάφεραν να μειώσουν στους τρεις πόντους και να αγχώσουν τη «Βασίλισσα». Εκεί ήταν που… μίλησαν και οι διαιτητές. Μοιάζει αστεία αυτή η επανάληψη, όμως είναι αλήθεια. Ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ στον Σίνγκλετον, πάτημα γραμμής στον Θανάση Αντετοκούνμπο που δεν υπήρχε και ένα αντιαθλητικό-ντισκαλιφιέ στον Ντόντσιτς για τρικλοποδιά εκτός φάσης στον Θανάση. Όλα αυτά στο τελευταίο τρίλεπτο που το ματς παιζόταν στα ίσια!
Γ. Η τύχη που είχαν οι Μαδριλένοι. Με το σκορ στο 85-82, ο Λούκα Ντόντσιτς κινδύνευε να μείνει με την μπάλα στα χέρια. Ο χρόνος τελείωνε και ο νεαρός Σλοβένος απλά πέταξε την μπάλα από τα 7,5 μέτρα υπό πίεση. Αυτή βρήκε ταμπλό και κατέληξε στο καλάθι του Παναθηναϊκού, που κάπου εκεί κατάλαβε ότι έχασε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
O «Greek Freak» αγωνίστηκε για 27 λεπτά και 2 δευτερόλεπτα
Αναλυτικά όλες οι επιλογές
Γιατί ονομάστηκε έτσι - Οι πολιτικές και κοινωνικές διαστάσεις που πήρε
Από τον αυθεντικό της Αθήνας και το ΚΠΙΣΝ στους Μαραθωνίους όλου του κόσμου
Η νίκη αυτή φέρνει τη «γαλανόλευκη» πιο κοντά στα playoffs του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2027
Σε εξαιρετική κατάσταση ο Έλληνας πρωταθλητής
Πάτησε ξανά κορυφή και περιμένει το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
Τελευταία φορά που η «Μαύρη Θύελλα» αγωνίστηκε στη μεγάλη κατηγορία ήταν τη σεζόν 1999-2000
H πρώην μαγείρισσά του καταγγέλλει εξαντλητικά ωράρια
Στο βάθρο για ακόμη μία φορά ο Έλληνας πρωταθλητής
Τη δευτερη θέση κατέκτησε ο Έλληνας πρωταθλητής των κρίκων στο Αζερμπαϊτζάν
Η αθλητική δράση τα Σάββατα είναι κάθε φορά στο... κόκκινο
Σταθερά στην τετράδα οι ερυθρόλευκοι
H σκιέρ αγωνίστηκε τραυματίας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς και τραυματίστηκε σοβαρά ξανά
«Το επάγγελμα δεν ήταν ποτέ γένους στα μάτια μου– αλλά ο κόσμος το βλέπει ως “ανδρική δουλειά”»
Τι ώρα είναι η αναμέτρηση
Πότε είναι ο πρώτος τους αγώνας
Οι αναφορές σε Κριστιάνο, Πελέ και οι αντιδράσεις για τον Αργεντινό άσο
Μία ακόμα χρυσή σελίδα στην καριέρα του
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.