- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Η ιστορία είναι γνωστή εδώ και μήνες. Τον περασμένο Αύγουστο ο Πανιώνιος κλήθηκε να παίξει με τη Μακάμπι για το Γιουρόπα Λιγκ.
Στο Τελ Αβίβ δεν ταξίδεψε ο Σοτζέι Μασούντ, ο οποίος όμως αγωνίστηκε στη ρεβάνς, προκαλώντας ουσιαστικά τον αποκλεισμό του από την εθνική ομάδα της χώρας του. Οι Ιρανοί δεν αναγνωρίζουν το Ισραήλ, έχουν ανύπαρκτες διπλωματικές σχέσεις μαζί του και η στάση του Μασούντ να βοηθήσει την ομάδα που τον πληρώνει, θεωρήθηκε «προδοσία».
Ο καιρός πέρασε, ο 33χρονος χαφ ανήκει πια στην ΑΕΚ και ο προπονητής του Ιράν, Κάρλος Κεϊρός, κάλεσε εκ νέου τον Μασούντ για τα φιλικά αυτών των ημερών, καθώς ποντάρει πολλά στην παρουσία του αρχηγού της εθνικής εν όψει Μουντιάλ.
Δεν ήταν λίγοι αυτοί που αντέδρασαν με την επιστροφή του ποδοσφαιριστή, όπως για παράδειγμα ο βουλευτής Μοχαμάντ Αλί Πουρμοχτάρ, ο οποίος τα «έχωσε» δημόσια στα Υπουργεία Εσωτερικών και Αθλητισμού του Ιράν.
Πάντως, δίχως τίποτα να είναι σίγουρο ακόμα, όλα δείχνουν πως ο Μασούντ θα ανακτήσει τη θέση του και θα μπει ως αρχηγός στα γήπεδα της Ρωσίας το καλοκαίρι.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η παρουσία του στο Game 3 είχε προκαλέσει πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας
Αντίστροφη μέτρηση για τον Εμμανουήλ Καραλή και την Ελίνα Τζένγκο, ενόψει του έκτου αγώνα Diamond League της σεζόν
Για τα όσα συνέβησαν στο Game 2 των τελικών της GBL με τον Ολυμπιακό
Ο Greek Freak σε νέες περιπέτειες
Το προφίλ των ομάδων, το πρόγραμμα και οι διασταυρώσεις
Το μήνυμα της Ρούτε Καρντόσο
Τι αναφέρουν διεθνή Μέσα
Η φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας
Τα βίντεο που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Μόνο break ως τώρα στις έδρες των φιναλίστ
Τι είπε για τον απινιδωτή
Άτυχος ο Έλληνας αστέρας
Τι έγραψε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού
Θα γίνει ο πρώτος εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ που παρακολουθεί αγώνα τελικών από κοντά
Υπερασπίστηκαν την έδρα τους και αγκαλιά με τον τίτλο οι ερυθρόλευκοι
Yπήρξε το δεξί του χέρι στην UEFA
Ο Αϊμέν Χουσεΐν κρατήθηκε για πολύωρο έλεγχο στο αεροδρόμιο του Σικάγο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.