Αθλητισμος

Νίκη παρά την κόντρα (video)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Μπασκόνια, ενόσω συνεχίζεται ο «πόλεμος» με την Ευρωλίγκα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
mpiskonia.jpg
eurokinisi

Η περίεργη ατμόσφαιρα που δημιούργησε η τιμωρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και το… δημοψήφισμα, πέρασε άμεσα και μέσα στο ΟΑΚΑ, στο ματς του Παναθηναϊκού με την Μπασκόνια. Οι παίκτες του «τριφυλλιού» πήραν τη νίκη με 80-76, αλλά είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους. Κάκιστη άμυνα στην αρχή και βιαστικές επιλογές στην επίθεση, που στη συνέχεια βελτιώθηκαν και έδωσαν προβάδισμα 18 πόντων. Στο φινάλε ήρθε η χαλάρωση και οι  Βάσκοι λίγο έλειψε να μπουν στη διεκδίκηση του ματς.

Σπουδαίο ματς από τον Γκιστ με 15 πόντους, ο Καλάθης είχε 11 ασίστ, αλλά MVP βγήκε ο Γκέιμπριελ, που σημείωσε 15 πόντους με τέσσερα τρίποντα στο σημείο του πρώτου μέρους που είχε κολλήσει όλη η ομάδα.

Ο Γιαννακόπουλος δεν βρέθηκε στο γήπεδο και ακριβώς πριν από την έναρξη του ματς, η βασική πεντάδα του Παναθηναϊκού δεν στάθηκε δίπλα σε αυτή της Μπασκόνια εις ένδειξη διαμαρτυρίας. Ο Νικ Καλάθης είχε ενημερώσει τους αντιπάλους για τη συμβολική διαμαρτυρία, αλλά η Ευρωλίγκα ετοιμάζεται να τιμωρήσει ξανά τους «πράσινους».

Highlights: Panathinaikos Superfoods Athens - Baskonia Vitoria Gasteiz

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.