- CITY GUIDE
- PODCAST
-
20°
Νεϊμάρ: «Δύο εκατοστά πιο 'κει και δεν θα υπήρχε ποδόσφαιρο για εμένα» (video)
Ο Βραζιλιάνος σούπερσταρ θυμάται τον σοκαριστικό τραυματισμό του στο Μουντιάλ του 2014
Ο Νεϊμάρ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στον Ζεράρ Πικέ για το «The players Tribune», μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του στο Μουντιάλ της Βραζιλίας και τον κίνδυνο να μην παίξει ξανά ποδόσφαιρο. Παράλληλα, όμως, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.
«Αυτός ο τραματισμός ήταν χειρότερη στιγμή στη ζωή μου. Εκείνη την εβδομάδα μόνο έκλαιγα, έβλεπα τη μαμά και τον μπαμπά μου να κλαίνε, όλους τους φίλους μου λυπημένους, την οικογένειά μου ... » θυμήθηκε ο Βραζιλιάνος επιθετικός για τον τραυματισμό του από τον Χουάν Καμίλο Τζουνίγκα στα προημιτελικά με την Κολομβία (2-1), το 2014.
Ο Νεϊμάρ αποκάλυψε ότι βρέθηκε πολύ κοντά στο πρόωρο τέλος καριέρας. «Δεν μπορούσα να σηκώσω τα πόδια μου, δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου. Ο γιατρός με ακουμπούσε με δύναμη και δεν αισθανόμουν τίποτα, δεν μπορούσα να νιώσω τα πόδια μου και με πήγαν στο ιατρείο. Εκλαιγα γιατί δεν ένιωθα τον πόνο. Μου είπαν: "Η καλή είδηση είναι ότι μπορείς να περπατήσεις, γιατί για δύο εκατοστά το ποδόσφαιρο δεν θα υπήρχε για εσένα"».
Λίγες ημέρες αργότερα ο Νεϊμάρ είδε στην τηλεόραση τη Βραζιλία να χάνει 7-1 από τη Γερμανία στα ημιτελικά.
«Θα ήθελα να παίξω και να χάσω με 7-1 , παρά να λείπω επειδή ήμουνα τραυματίας» πρόσθεσε ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι εκδρομές, οι φιλίες και οι δράσεις που διαμορφώνουν την καθημερινότητα του Arsenal Thessaloniki Supporters Club
Την… υπογραφή του στο ματς για τους «κιτρινόμαυρους» έβαλε ο Ματ Μόργκαν
Eίναι αρκετά πιθανό να μείνει εκτός δράσης για λόγους ξεκούρασης
Το σημερινό αποτέλεσμα αφήνει στεναχωρημένο και τον Βόλο
Οι δύο ομάδες μένουν στο 0 - 0
Bρέθηκε στο έδαφος δείχνοντας να πονάει πολύ
Οι «κιτρινόμαυροι» παρέμειναν στην αγγλική πρωτεύουσα μετά την αναμέτρηση με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ
Αναλυτικά όλες οι αθλητικές μεταδόσεις
Η Άνοδος, η Σύγκρουση και ο Μύθος του Γιώργου Βαρδινογιάννη
Ο σπουδαίος επιθετικός του «τριφυλλιού» αποχαιρέτησε τον «Καπετάνιο»
Η ανάρτηση και η αναφορά στον Γκέμπελς
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ απολογήθηκε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για το σχόλιο που έκανε σε διαδικτυακή εκπομπή
Τι προβλέπει για τις ομάδες
Το αίτημα στη Super League
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Προσπάθησε αλλά λύγισε η Ελληνίδα τενίστρια
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.