- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μαζεύτηκε η Εθνική ποδοσφαίρου και η αγωνία μεγαλώνει
Στην τελική ευθεία για το μπαράζ με τους Κροάτες
Χθες Δευτέρα συγκεντρώθηκαν και προπονήθηκαν στον Άγιο Κοσμά οι παίκτες της Εθνικής Ελλάδος ενόψει των δύο αγώνων μπαράζ με την Κροατία, που οδηγούν στο Μουντιάλ της Ρωσίας.
Ο Μίχαελ Σκίμπε έχει να αντιμετωπίσει ένα σωρό προβλήματα τις επόμενες μέρες, πέρα από τη γνωστή τιμωρία-σκάνδαλο του Κώστα Μανωλά. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήρθε τραυματίας από το σαββατιάτικο ντέρμπι της Ντόρτμουντ με την Μπάγερν και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.
Στο 50/50 βρίσκεται και η ετοιμότητα του Βασίλη Τοροσίδη, ενώ μικροπροβλήματα που δεν εμπνέουν ανησυχία έχουν οι Ρέτσος και Κουρμπέλης. Γίνεται κατανοητό πως όλοι οι πονοκέφαλοι έχουν μαζευτεί στην άμυνα, που είναι το δυνατό σημείο της Εθνικής μας. Σίγουρα υπάρχουν μπόλικες εναλλακτικές λύσεις, αλλά ο Γερμανός ομοσπονδιακός τεχνικός θέλει να έχει στη διάθεσή του, τους καλύτερους, μα παράλληλα και τους περισσότερους, αφού στην ενδεκάδα του πρώτου αγώνα θα βρεθούν πολλοί αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές.
Το πρώτο ματς γίνεται στο Ζάγκρεμπ την Πέμπτη και η ρεβάνς την Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Ώρα έναρξης και των δύο αγώνων, 21.45.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι «κίτρινοι» δημοσίευσαν σήμερα βίντεο με τις πρώτες δηλώσεις του Έλληνα γκαρντ
Η πρώτη σέντρα θα πραγματοποιηθεί στην Allwyn Arena
Εντείνεται η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ποδοσφαιρικών ομοσπονδιών
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιβραβεύει τους διεθνείς για την ιστορική κατάκτηση του World Cup
Η ανάρτηση που έγινε viral
Δείτε εικόνες από την υποδοχή των Ελλήνων διεθνών
Η Ισπανία και η επικράτηση της «λειτουργίας» στο ποδόσφαιρο
Μπάσκετ στην άμμο για έναν σημαντικό σκοπό στην Πάρο
Τα πλάνα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τα πλάνα που μοιράστηκε στο YouTube
Πού κυμαίνεται η μεταγραφή του
O Καρέτσας εξελίχθηκε στην ακριβότερη πώληση που έχει πραγματοποιήσει ποτέ ο σύλλογος
Η υποψηφιότητα του βρέθηκε στο επίκεντρο έντονων αντιδράσεων εξαιτίας της συνεργασίας του με τη ρωσική εταιρεία
Ο 41χρονος σούπερ σταρ αφήνει πίσω του τους Λος Άντζελες Λέικερς
O ταλαντούχος Έλληνας μεσοεπιθετικός βρίσκεται μια ανάσα από τη μεγαλύτερη μεταγραφή της καριέρας του
«Η Αθήνα έγινε δεύτερο σπίτι για εμένα και την οικογένειά μου»
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.