- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Μαρινάκης κατά Τσίπρα από την Ξάνθη
«Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να παραγγέλνει πρωταθλήματα»
Προσωπική επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη λίγο μετά το 1-1 του Ολυμπιακού στην Ξάνθη. Νωρίς το απόγευμα ο πρωθυπουργός στην επίσκεψή του στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης είπε κάποια στιγμή μεταξύ σοβαρού και αστείου ότι «είναι η πρώτη φορά που το Μετρό δεν είναι ανέκδοτο» για να προσθέσει πως «το μόνο που έμεινε είναι να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα».
Μ' αυτή την αφορμή ο Μαρινάκης απάντησε από την Ξάνθη μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα και τα παράπονα από τη διαιτησία: «Όταν αγόρασα τον Ολυμπιακό το 2010 και ξεκίνησε το πρωτάθλημα έβλεπα διάφορα πράγματα πολύ περίεργα με την διαιτησία. Μου είχαν κάνει εντύπωση. Είχα βγει δεύτερη αγωνιστική και τα είχα καταγγείλει. Και πέρσι και φέτος είχε ξεκινήσει γρήγορα αυτή η ξεφτίλα για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Βλέπουμε ανθρώπους που έχουν αποστολή να κάνουν ζημιά στον Ολυμπιακό. Εμείς δεν θα συνεχίσουμε να παραπονιόμαστε για το τι έκανε ένας διαιτητής που δεν μας έδωσε ένα πέναλτι και μια αποβολή με τον ίδιο παίκτη να σκοράρει στη συνέχεια. Τα βλέπουμε ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται. Έχουμε μάθει να παλεύουμε. Το πρωτάθλημα πρέπει να κριθεί στον αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορεί να δώσει ο καθένας παραγγελίες όπως ο κύριος Τσίπρας. Ο κύριος πρωθυπουργός είχε πει πως το μόνο που έχει μείνει είναι να πάρει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ. Εγώ λέω ότι αυτό που έχει μείνει είναι ο Ολυμπιακός να πάρει το 8ο συνεχόμενο και να πάει καλά στο Champions League. Ούτε εγώ ούτε ο πρωθυπουργός δεν μπορούμε να να παραγγέλνουμε. Εμείς έχουμε επιμονή και υπομονή αλλά θα το παλέψουμε. Να είναι ήρεμοι και οι οπαδοί με αυτά που βλέπουν. Εμείς φταίμε που δεν κερδίσαμε σήμερα. Δεν το βάζουμε κάτω όμως. Να το ξέρει και ο κύριος Τσίπρας».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ποιες δύο ομάδες έχουν αποκλειστεί
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς
Δείτε στους πόσους βαθμούς κρίθηκε πέρυσι η είσοδος στην 24άδα της League Phase του Champions League.
Νίκη κομβικής σημασίας για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League
Ο Έλληνας γκαρντ σκόραρε 21 πόντους με 5/9 τρίποντα
Αντιμέτωπες δύο από τις πιο ισχυρές δυνάμεις του ευρωπαϊκού πόλο
Κορυφαίος ο Σάσα Βεζένκοφ με 28 πόντους
Με αφορμή τις φωτογραφίες με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
Την πρώτη νίκη του στη Μελβούρνη μετά από δύο χρόνια πανηγύρισε ο Έλληνας τενίστας
Στο μεταξύ και ο επίσημος λογαριασμός της Premier League αποθέωσε τον διεθνή επιθετικό στα social media
Το ανάποδο ψαλίδι του Έλληνα φορ κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Στις 22:00 η αναμέτρηση
Δηλώσεις που προκάλεσαν έκπληξη έκανε ο Έλληνας αστέρας
Κορυφαίος ο Έλληνας αστέρας κόντρα στους Χοκς
Χάρισε την ισοπαλία στην ομάδα του
Ένα χαλαρό, σχεδόν κινηματογραφικό στιγμιότυπο έκλεψε για λίγο τα φώτα στο Australian Open
Ο Greek Freak πρώτευσε στην ψηφοφορία των φιλάθλων
Πότε είναι το μεγάλο παιχνίδι
Η Εθνική Ελλάδας πόλο επικράτησε με 15-13 της Ιταλίας στο μεγάλο ντέρμπι του ΣΤ’ ομίλου
H Ελληνίδα Ολυμπιονίκης ανάρτησε μία φωτογραφία με τον γιο της
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.