- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Εντυπωσιακό φινάλε ΠΑΟΚ και αποθέωση Αραούχο στην ΑΕΚ (εικόνες, video)
Οι Θεσσαλονικείς ενισχύθηκαν περισσότερο απ’ όλους την τελευταία ημέρα των μεταγραφών
Πρωτάθλημα ονειρεύονται οι οπαδοί του ΠΑΟΚ μετά το εντυπωσιακό φίνις της ομάδας τους στο μεταγραφικό παζάρι. Αφού πρώτα υπέγραψε ο Μαουρίτσιο, ήρθε η ώρα του Βιεϊρίνια να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, σε μια μεταγραφή που θα κοστίσει συνολικά γύρω στα επτά εκατομμύρια ευρώ.

Επιπλέον, έπειτα από συζητήσεις μηνών, ο «Δικέφαλος του Βορρά» συμφώνησε με τον Περουβιανό αμυντικό Κάρλος Σαμπράνο για δανεισμό από τη Ρουμπίν Καζάν. Επειδή οι τελικές διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν αργά, ολοκληρώθηκαν μετά το πέρας του deadline, με υπαιτιότητα των Ρώσων. Λογικά, η ΦΙΦΑ θα επικυρώσει σήμερα τη μεταγραφή και ο ΠΑΟΚ θα αποκτήσει έναν αμυντικό «βράχο» που τόσο πολύ έψαχνε.

Στην ΑΕΚ, ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές των Αραούχο, Κονέ και ίσως αποκτηθεί αμυντικός έως τις 11 Σεπτεμβρίου από την αγορά των ελεύθερων ποδοσφαιριστών. Ο Αργεντινός επιθετικός που ήρθε δανεικός από τη Λας Πάλμας, αποθεώθηκε από 500 άτομα στο αεροδρόμιο των Σπάτων, ενώ δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον ακολούθησαν και στα γραφεία της ΠΑΕ, όπου πήγε για να υπογράψει.
Δύο Βέλγους ποδοσφαιριστές πήρε ο Ολυμπιακός, την Πέμπτη. Το πρωί, απέκτησε τον 23χρονο αμυντικό Μπιερν Ένχελς από την Μπριζ, ενώ αργά το βράδυ ανακοίνωσε στα ξαφνικά τον τερματοφύλακα της Οστάνδης (και παλιό της Άντερλεχτ) Σίλβιο Προτό. Ο 34χρονος ήθελε πολύ να συνεργαστεί εκ νέου με τον Μπέσνικ Χάσι και θα αποτελεί την έμπειρη «ρεζέρβα» του Καπίνο. Πάντως, οι φίλοι των Πειραιωτών απογοητεύτηκαν από τις… μη μεταγραφές των Μιραλάς και Ντράγκοβιτς. Για τον Βέλγο εξτρέμ της Έβερτον έγινε επαφή, αλλά μόνο για δανεισμό. Οι Άγγλοι τον παραχωρούσαν μόνο με μεταγραφή και ποσό γύρω στα 10 εκατομμύρια ευρώ και ο Ολυμπιακός δεν το συζήτησε καν. Επίσης, ο Αυστριακός αμυντικός της Λεβερκούζεν Ντράγκοβιτς προτίμησε την Πρέμιερ Λιγκ και συγκεκριμένα τη Λέστερ.
Τέλος, ο Παναθηναϊκός πρώτα ανακοίνωσε τους Μουνιέ, Χίλιεμαρκ, ενώ έφτασε μια ανάσα μακριά από ένα συναρπαστικό deal. Η Μπενφίκα ήθελε τον τερματοφύλακά του, Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο Παναθηναϊκός έκανε μια… εντυπωσιακή αντιπρόταση που έγινε δεκτή από τους Πορτογάλους, αλλά τελικά το αλισβερίσι χάλασε λόγω του προχωρημένου της ώρας!
Η Μπενφίκα θα έδινε πάνω από δύο εκατ. ευρώ για τον 23χρονο τερματοφύλακα, θα τον άφηνε μία σεζόν δανεικό στο «τριφύλλι», το οποίο θα κρατούσε ποσοστό μεταπώλησης 20% και θα έπαιρνε δωρεάν τον Ολλανδό εξτρέμ Όλα Τζον! Έγινε μια προσπάθεια μήπως και τα χαρτιά γίνονταν δεκτά, έστω και εκπρόθεσμα, αλλά μάλλον η συμφωνία δεν θα ολοκληρωθεί, σύμφωνα με όσα προέκυπταν τη νύχτα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Xάλασε το σερί συνεχόμενων νικών
Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η 18χρονη Μαρτίνε Ντάμποργκ από τη Δανία
Η έναρξή της διοργάνωσης θα γίνει στις 11 Ιουνίου και ο τελικός στις 19 Ιουλίου
Ερυθρόλευκος ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο βόλεϊ
«Όχι τώρα που βρήκαμε ρυθμό» - Η επική ατάκα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ
Τι δήλωσε μέλος του Δ.Σ. της τουρκικής ομάδας
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Προτίμησε να δώσει την ασίστ για το νικητήριο καλάθι των Λέικερς
Το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αντιμετωπίζει προβλήματα διαρροής
Το στιγμιότυπο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι είπε ο προπονητής των Μπακς
Τι αναφέρει Αμερικανός ρεπόρτερ
Ακόμα μία άτυχη στιγμή για τον Έλληνα αστέρα
Τα «ελάφια» κέρδισαν αλλά ο Έλληνας αστέρας αποχώρησε τραυματίας
Ο greek freak διανύει τη 13η σεζόν του με τους Μπακς
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.