Αθλητισμος

Ο βασιλιάς του μποξ λέγεται Φλόιντ Μέιγουεδερ

Ο Αμερικανός διέλυσε τον ΜακΓκρέγκορ και έγινε ο πιο πετυχημένος πυγμάχος όλων των εποχών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
369296-763015.jpg
twitter.com/FloydMayweather

΄Ως τον 10ο γύρο –επί συνόλου δώδεκα- άντεξε ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ απέναντι στον Φλόιντ Μέιγουεδερ, ο οποίος απέδειξε πως στα 40 του χρόνια παραμένει ένας top class πυγμάχος, απέναντι στον μαχητή των ΜΜΑ, που φάνηκε άπειρος μέσα στο ρινγκ.

Στο ιστορικό παιχνίδι που έγινε στο Λας Βέγκας, ο Ιρλανδός fighter μπήκε στο ρινγκ με σκοπό να αιφνιδιάσει. Με παράδοξη τακτική επιχείρησε να μπερδέψει τον φημισμένο αντίπαλό του, ο οποίος απλά είχε τον δικό του τρόπο. «Μέτρησε» τον, άπειρο μέσα στο ρινγκ, αντίπαλό του και σιγά-σιγά άρχισε να ανεβάζει στροφές. Ο Μέιγουεδερ πήρε τα ηνία του αγώνα μετά τον 4ο γύρο, εκμεταλλευόμενος την εμπειρία του και στα μέσα του 10ου γύρου έκανε την τελική επίθεσή του απέναντι στον παραπαίοντα ΜακΓκρέγκορ. Μία γροθιά πριν πέσει στο καναβάτσο ο Ιρλανδός, ο διαιτητής διέκοψε το ματς δίνοντας τη νίκη με «νοκ άουτ» στον Αμερικανό.

Ο Φλόιντ Μέιγουεδερ έφτασε τις 50 νίκες (με 27 νοκ άουτ) στην καριέρα του, ενώ δεν μέτρησε ποτέ ούτε ήττα ούτε ισοπαλία!

Ήταν τόσο μεγάλη η ανωτερότητα του 40χρονου, που ο ΜακΓκρέγκορ στο τέλος την παραδέχθηκε δημόσια, αν και τόσον καιρό έκανε απίστευτο trash talking εναντίον του Μέιγουεδερ.

Δείτε τα πλήρη highights του αγώνα:

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ