Αθλητισμος

Τιμωρία «χάδι» για τον Ολυμπιακό - Ακόμη να βγουν οι ποινές για τον τελικό Κυπέλλου

Η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή, είναι ανίκανη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
356966-739693.jpg
ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ

Με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα όσα συνέβησαν στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πλατανιά.

Αφού, λοιπόν, οι πρωταθλητές τιμωρήθηκαν, αυτό σημαίνει πως είναι ένοχοι για βιαιοπραγίες στον εν λόγω αγώνα. Στην Ελλάδα του 2017, το να δέρνεις αντιπάλους τιμωρείται με τρεις αγωνιστικές χωρίς κόσμο, δημιουργώντας μάλιστα και δεδικασμένο. 

Τραγελαφική είναι η κατάσταση και στην υπόθεση του επεισοδίων του Βόλου. Εδώ και μια εβδομάδα έχουν ολοκληρωθεί οι καταθέσεις, αλλά οι δικαστές αρνούνται να βγάλουν απόφαση, καθυστερώντας συνεχώς. Όλα δείχνουν πως οι ποινές θα ανακοινωθούν την Πέμπτη, αφού πρώτα ολοκληρωθούν τα πλέι οφ, με όλη τη φίλαθλη Ελλάδα να... μυρίζει το εμφανέστατο «μαγείρεμα» που γίνεται σε αυτή τη υπόθεση. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ντεμπούτο για τον Εμμανουήλ Καραλή για το 2026 στο μίτινγκ του Λοτζ την Κυριακή
Ντεμπούτο για τον Εμμανουήλ Καραλή για το 2026 στο μίτινγκ του Λοτζ την Κυριακή

Ο πρωταθλητής Ευρώπης κλειστού στίβου του 2025 και «ασημένιος» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανοιχτού και κλειστού στίβου θα επιδιώξει από την αρχή της σεζόν να βρεθεί σε μεγάλα ύψη

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY