- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Με 2-0 νίκησε την ερασιτεχνική Σάτον η Άρσεναλ εκτός έδρας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλου Αγγλίας. Το ματς ήταν πολύ χαλαρό από τη μεριά των νικητών, γιατί η διαφορά δυναμικότητας ήταν πολύ μεγάλη και οι Λονδρέζοι θα μπορούσαν, αν ήθελαν, να είχαν πετύχει περισσότερα γκολ- αν κι έπαιζαν με πολλούς αναπληρωματικούς.
Την παράσταση όμως εκλεψε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας των γηπεδούχων, που δεν έχει παίξει ποτέ ούτε ένα λεπτό.
Λεπτομερέστερα, ο εξαιρετικά υπέρβαρος και μάλλον ηλικιωμένος, για ποδοσφαιριστής, κ. Γουέιν Σο (45άχρονος) πετάχτηκε έφαγε στο ημίχρονο και τσίμπησε στο μπαρ του γηπέδου, αλλά έφαγε κι ένα σάντουιτς στον πάγκο (στο 82΄) στη διάρκεια του αγώνα, μόλις ολοκληρώθηκαν οι αλλαγές της ομάδας του κι έγινε φανερό ότι, για πολλοστή φορά, δε θα είχε την ευκαιρία να παίξει.
Απολαύστε:
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεν είναι λίγοι οι θαυμαστές του που σοκαρίστηκαν από την αλλαγή
Ξέσπασμα του Χαβιέρ Τέμπας: «Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να φύγει»
Πανηγυρισμοί από τους οπαδούς της «Ρόχα» μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ
Προ των πυλών η σπουδαία μεταγραφή για τον Έλληνα εξτρέμ
Η στάση των Αργεντίνων προκάλεσε αρνητικά σχόλια λόγω της έλλειψης σεβασμού προς την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια
Πώς διαμορφώνεται μετά το Μουντιάλ 2026
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ξαναπάτησε χορτάρι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού
Το μήνυμα του μετά τον χαμένο τελικό
Η αναφορά του για το Μουντιάλ δεν άργησε να γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Αρχίζει πειθαρχική έρευνα
O «Κing Kev» ήταν δυο φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας
Οι παίκτες προσγειώθηκαν στη Μαδρίτη με το τρόπαιό τους
Αν περάσει το εμπόδιο της Ντινάμο Κιέβου
Η Μαρία Σάκκαρη δεν κατάφερε να σηκώσει το τρόπαιο μπροστά στο κοινό της, όμως όσοι βρέθηκαν στις εξέδρες έγιναν μάρτυρες μιας εμπειρίας που ξεπέρασε το αποτέλεσμα.
Τι δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του
Πότε θα διεξαχθούν οι αγώνες
Οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν δακρυγόνα και αύρες νερού
Η νέα «προσθήκη» της FIFA
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.