Αθλητισμος

Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός;

Βάζουμε ένα στοίχημα ποιος θα το πάρει;

328203-678198.png
Φίλιππος Κόλλιας
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
329610-681815.jpg

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου την έχω σημειώσει στο ημερολόγιο από καιρό. Έχω ήδη κανονίσει με τη δικιά μου να βγει βόλτα με τις φίλες της και έχω καλέσει τρία φιλαράκια στο σπίτι. Ο αριθμός δεν είναι τυχαίος: Όλοι μαζί θα είμαστε τέσσερις, δύο Ολυμπιακοί και δύο Παναθηναϊκοί, για να υπάρχει μια ισορροπία στην εξέδρα του καναπέ. Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός κυρίες και κύριοι, ένα από τα μεγάλα ματς της χρονιάς, θα αναστενάξουν άμπαλοι γείτονες και ντελιβεράδικα, αλλά αυτά με την καλή έννοια.

Κατά πως λένε αυτοί που ξέρουν καλύτερα, στα ντέρμπι δεν υπάρχει φαβορί. Και ο προπονητής Μπέντο (Ολυμπιακός) και ο «πράσινος» Στραματσόνι έδειξαν όλη την εβδομάδα ότι είχαν στο μυαλό τους περισσότερο το ντέρμπι παρά τα ευρωπαϊκά τους παιχνίδια. Ο Μπέντο άφησε στην Αθήνα Φορτούνη, Μιλιβόγεβιτς και Ντα Κόστα για να είναι φρέσκοι, ενώ ο Στραματσόνι μάλλον είναι συνέχεια πάνω από το τηλέφωνο μήπως τον πάρει ο γιατρός της ομάδας να του πει κάνα νεότερο για Λεντέσμα, Ζέκα, Χουλτ και Σάμπα.

Στο μεταξύ, ένας από τα φιλαράκια είναι τελείως αρρωστάκι. Θέλει να ξέρει από πριν τι θα παραγγείλουμε και τι θα πιούμε, θέλει να μην υπάρχει καμία γυναίκα στο σπίτι τουλάχιστον για τα 90 λεπτά του αγώνα. Παλιότερα όταν έχανε η ομάδα του δεν έβγαινε από το σπίτι για καμιά βδομάδα. Αλλά τώρα βρήκε ένα τρόπο να «χρυσώνει» κάπως το χάπι. Ποντάρει μερικά χρήματα σε αποτελέσματα που δεν ευνοούν την ομάδα του κι έτσι είναι πάντα κερδισμένος. Αν κερδίσει, χαλάλι τα λεφτά. Θα κυκλοφορεί με το κεφάλι ψηλά όλη τη βδομάδα. Κι αν χάσει, τουλάχιστον θα γεμίσει λίγο το πορτοφόλι του, που είναι κι αυτό μια παρηγοριά.

Έτσι, έχουμε διευρύνει κάπως τη σπουδαία μας συνάντηση κι εκτός της ώρα του αγώνα, το λίγο πριν και το λίγο μετά, έχουμε άλλο ένα meeting κορυφής την προηγούμενη μέρα, για να μπούμε στο κλίμα για τα καλά. Αυτή τη φορά δεν είμαστε κολλημένοι στην οθόνη της τηλεόρασης αλλά του υπολογιστή. Stoiximan.gr και τα στοιχήματα πάνε κι έρχονται. Να παίξουμε απλώς στη νίκη ή την ισοπαλία μιας ομάδας; Κι αν ο Λέτο βάλει δυο γκολ και μας βγάλει ασπροπρόσωπους; Αν ο Ιντέγιε σκοράρει μέσα στο πρώτο μισάωρο και πάμε ταμείο; Πόσα γκολ θα μπουν; Να μαντέψουμε το ακριβές σκορ ή τα συνολικά γκολ του αγώνα; Άπειρες οι επιλογές στο Stoiximan.gr κι εμείς θα παίξουμε τα ίδια. Γιατί είμαστε αντίπαλοι μόνο στα 90 λεπτά, πριν και μετά είμαστε ομάδα.

ΥΓ. Αν κερδίσουμε, στο Stoiximan.gr εννοείται, γιατί στα άλλα θα είμαστε οι μισοί χαμένοι και οι μισοί κερδισμένοι, την άλλη μέρα έχει ταβέρνα με τις γυναίκες μαζί.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ