Επικαιροτητα

Εορτολόγιο: Σήμερα 3 Ιουλίου γιορτάζει…

Και περιμένει τις ευχές σου!

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
photo-1517366289977-13416baa652d.jpg

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 3 Ιουλίου; Το εορτολόγιο της Athens Voice σου τους θυμίζει. Μην ξεχάσεις να τους δώσεις τις καλύτερες ευχές σου!

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουν και σε ποιους να ευχηθείς. Σήμερα 3 Ιουλίου γιορτάζουν οι: Ανατόλιος, Ζουμπουλία, Υάκινθος, Υακίνθη.

Ορθόδοξος Συναξαριστής: Άγιος Υάκινθος ο κουβικουλάριος (θαλαμηπόλος), Άγιος Ανατόλιος Πατριάρχης Κωνσταντινούπολης, Άγιος Γεράσιμος ο νέος ο Καρπενησιώτης, Άγιοι Θεόδοτος, Θεοδότη, Δολινδούχ, Διομήδης, Ευλάμπιος και Ασκληπιάδης, Άγιοι Μάρκος και Μωκιανός, Σύναξη της Υπεραγίας Θεοτόκου της Γαλακτοτροφούσης, Όσιος Ιωακείμ ο νέος ο θεοφόρος, Ανακομιδή Ιερών λειψάνων του Αγίου Φιλίππου του θαυματουργού μητροπολίτη Μόσχας και πάσης Ρωσίας, Όσιος Ανατόλιος ο εν τω σπηλαίω, Εύρεσις του τάφου και των λειψάνων του Αγίου Ιερομάρτυρας Ραφαήλ εν Μυτιλήνη, Άγια Θεοδότη η μάρτυρας, Άγιος Ιωάννης της Μόσχας, Άγιοι Μιχαήλ και Θωμάς του Σολβισεγκόντσκ, Άγιος Βασίλειος Επίσκοπος Ριαζάν και Μουρώμ, Άγιος Κωνσταντίνος ο Πρίγκιπας, Άγιος Ηλιόδωρος Επίσκοπο Αλτίνου, Άγιος Βασίλειος του Γιαροσλάβλ ο πρίγκιπας, Όσιος Νικόδημος της Λίμνης Κόζα, Οσία Μελώ

Παγκόσμια Ημέρα Συνεταιρισμών

Ιιιιιιιι!

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ