TV + Series

La Casa de Papel: Στο νέο trailer ο Professor παίρνει το όπλο του

Στις 3 Δεκεμβρίου η μεγάλη πρεμιέρα στο Netflix

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στο teaser τρέιλερ του «La Casa de Papel» για το δεύτερο μέρος της 5ης σεζόν ο Καθηγήτης περνά στην αντεπίθεση
Στο teaser τρέιλερ του «La Casa de Papel» για το δεύτερο μέρος της 5ης σεζόν ο Καθηγήτης περνά στην αντεπίθεση © YouTube/Netflix

Το τρέιλερ του «La Casa de Papel» κυκλοφόρησε από το Netflix, με τον Καθηγητή να περνά στην αντεπίθεση, καθώς η «Τέλεια Ληστεία» οδεύει στο τέλος της.

Το πώς ολοκληρώνεται το «La Casa de Papel», θα γίνει γνωστό σε λιγότερο από δύο μήνες. Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για το φινάλε της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς.

Το δεύτερο και τελευταίο μέρος της 5ης σεζόν από την «Τέλεια Ληστεία» κάνει πρεμιέρα στις 3 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή.

Στο teaser trailer ο Καθηγητής (Άλβαρο Μόρτε) παίρνει το όπλο του, δίνοντας την υπόσχεση ότι «δεν θα επιτρέψω να χαθεί κανένας άλλος εξαιτίας αυτής της ληστείας». Στο πρώτο μέρος της 5ης σεζόν η συμμορία έχασε ένα ακόμη πολύτιμο μέλος της, την ώρα που επίλεκτες δυνάμεις του ισπανικού στρατού βρίσκονταν μέσα στην «Banco de Espana».

Το φινάλε αναμένεται εκρηκτικό στο «La Casa de Papel», με τους φανατικούς της σειράς να μετρούν αντίστροφα προκειμένου να μάθουν πώς τελειώνει η «Τέλεια Ληστεία».

Η Τέλεια Ληστεία: Μέρος 5 | Τόμος 2 - Teaser | Netflix

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ