Visual Browsing
Athens 102.5 Voice
ADVERTORIAL

Διεκδίκησε μια υποτροφία στη σχολή φωτογραφίας «Διαδρομές»

Πάρε μέρος στον ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας είτε είσαι αρχάριος είτε προχωρημένος
© Στέλιος Τσαγκατάκης

Η Athens Voice σε συνεργασία με τη σχολή φωτογραφίας «Διαδρομές» διοργανώνει ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας.

Είτε είστε αρχάριοι στη φωτογραφία, είτε προχωρημένοι, η Athens Voice σας δίνει την δυνατότητα να εξασφαλίσετε τέσσερις (4) υποτροφίες (δύο ολόκληρες και δύο με έκπτωση 50%) στη σχολή φωτογραφίας «Διαδρομές».

Τι πρέπει να κάνετε

Διαλέξτε τέσσερις (4) φωτογραφίες σας (που δεν έχουν λάβει μέρος σε προηγούμενο διαγωνισμό) και στείλτε μέσω mail στο [email protected], με θέμα «Διαγωνισμός Φωτογραφίας», μαζί με τα προσωπικά σας στοιχεία (όνομα, τηλέφωνο& περιοχή) για επικοινωνία. Το θέμα είναι ελεύθερο, αρκεί να μην είναι προσβλητικό ή ανήθικου περιεχομένου.

Σχετικα
Ένας μοναδικός κόσμος καινοτομίας βρίσκεται μέσα στο… Σπίτι μας!
Ένας μοναδικός κόσμος καινοτομίας βρίσκεται μέσα στο… Σπίτι μας!

© Στέλιος Τσαγκατάκης

Σημαντικό είναι να στείλετε τις εικόνες σας σε χαμηλή ανάλυση (150 dpi, 1200px η μεγάλη πλευρά) για να μπορούν να σταλούν μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή αλλιώς προτιμήστε κάποια διαδικτυακή πλατφόρμα μεταφοράς αρχείων, π.χ. Wetransfer.

Τι κερδίζετε

Σχετικα
247 Tritium: Το sneaker που ακολουθεί τους ρυθμούς σου όλο το 24ωρο
247 Tritium: Το sneaker που ακολουθεί τους ρυθμούς σου όλο το 24ωρο

Τέσσερις (4) διαγωνιζόμενοι θα κερδίσουν δύο (2) ολόκληρες (100%) και δύο (2) μισές (50%) υποτροφίες για τα τμήματα σεμιναρίων της σχολής  φωτογραφίας «Διαδρομές» για το έτος 2018 – 2019. Η έναρξη των σεμιναρίων είναι στις 1 Οκτωβρίου 2018.

Επιλογή και ανακοίνωση των νικητών

Οι διδάσκοντες των σεμιναρίων της σχολής φωτογραφίας «Διαδρομές» θα επιλέξουν τους τέσσερις (4) νικητές.

H ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού είναι η Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018. Οι νικητές θα ανακοινωθούν την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018 στους ιστοτόπους της Athens Voice (http://www.athensvoice.gr) και των Διαδρομών (http://www.diadromeseminars.gr/), καθώς και στις ιστοσελίδες τους στο facebook, instagram.

Οι «Διαδρομές»

Η Σχολή φωτογραφίας «Διαδρομές» δημιουργήθηκε το 2016 μέσα από τη συνάντηση της διαδρομής ανθρώπων με μεγάλη αγάπη για την Τέχνη και τη Φωτογραφία ειδικότερα. Τα ιδρυτικά μέλη των Διαδρομών ( Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Τόλης Χατζηγνατίου) αποφάσισαν να δημιουργήσουν έναν πόλο έκφρασης και διδασκαλίας για όποιον ενδιαφέρεται να μυηθεί αρχικά αλλά και να εισχωρήσει στα βαθύτερα μυστικά της φωτογραφικής τέχνης. Ταυτόχρονα όμως να δημιουργήσουν κι ένα σπίτι που θα εντάξουν τις ιδέες και τα project τόσο τα δικά τους όσο και των μελών, πλέον, της φωτογραφικής ομάδας των «Διαδρομών».

Η σχολή και η φωτογραφική ομάδα Διαδρομές στεγάζεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή του Ψυρρή, στην οδό Καραϊσκάκη 28 (ImpactHub). Τα μαθήματα, οι παρουσιάσεις, τα εικαστικά δρώμενα και οι εκθέσεις της σχολής πραγματοποιούνται εκεί και απευθύνονται σε όλους τους μαθητές ανεξαρτήτου ηλικίας. 

Περισσότερα: www.diadromeseminars.gr


Όροι Συμμετοχής Διαγωνισμού

  • Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδος άνω της ηλικίας των δεκαοκτώ (18) χρόνων.
  • Οι φωτογραφίες και τα πνευματικά δικαιώματα αυτών, πρέπει να ανήκουν στον φωτογράφο, να μην παραβαίνουν διατάξεις της νομοθεσίας και να μην είναι προσβλητικές ή ανήθικου περιεχομένου.
  • Οι φωτογραφίες που θα υποβληθούν στον διαγωνισμό δεν πρέπει να έχουν δημοσιευτεί σε κάποιον άλλον δημόσιο διαγωνισμό.
  • Κάθε συμμετέχων ρητά συναινεί στη χρήση του ονόματός του και της φωτογραφίας του, άνευ οποιουδήποτε χρηματικού ανταλλάγματος στα πλαίσια διενέργειας του παρόντος διαγωνισμού.
  • Όλες οι φωτογραφίες γίνονται δεκτές στον διαγωνισμό, ανεξαρτήτως τύπου ή μέσου (κινητού ή φωτογραφικής μηχανής).
  • Διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται το χρονικό διάστημα από την Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018 ώρα 00:01, έως και την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018ώρα 23:59. Διευκρινίζεται ρητά ότι μετά την λήξη του διαγωνισμού, οι συμμετοχές είναι αυτοδικαίως άκυρες.

Στις περιπτώσεις όπου οι νικητές του διαγωνισμού…

  1. Δεν έχει καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί τους, εντός δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της ανακοίνωσης των νικητών και αποστολής γραπτού μηνύματος σε αυτούς σχετικά με την παραλαβή της υποτροφίας.
  2. Δεν είναι σύμφωνοι με τους όρους του διαγωνισμού.
  3. Αρνηθούν να παραλάβουν τις υποτροφίες τους.

… τότε τα πρόσωπα αυτά χάνουν οριστικά τα δικαιώματά τους επί των υποτροφιών, οι οποίες θα μεταβιβασθούν σε άλλους συμμετέχοντες.

Η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό αυτομάτως σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή των προαναφερθέντων όρων συμμετοχής στο σύνολό τους.

Back to top
Το Soundtrack της Πόλης
Athens Voice 102.5