Κινηματογραφος

Και ο Γκάρι Ολντμαν στο «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν

Ακόμα μία προσθήκη στο ήδη πλούσιο καστ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Γκάρι Όλντμαν
Ο Γκάρι Όλντμαν © EPA

Και ο Γκάρι Ολντμαν θα βρίσκεται ανάμεσα στους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν στο «Oppenheimer» του Κρίστοφερ Νόλαν.

Ένα ακόμα μεγάλο όνομα του παγκόσμιου κινηματογράφου έρχεται να προστεθεί στο ήδη πλούσιο καστ της ταινίας «Οπενχάιμερ» του Κρίστοφερ Νόλαν. Ο λόγος για τον Γκάρι Όλντμαν, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να κάνει κι αυτός ένα πέρασμα από την ταινία του Νόλαν γυρίζοντας μια μικρή σκήνη τον επόμενο μήνα, η οποία είναι μόλις μια σελίδα σεναρίου.

Το σενάριο της ταινίας, το οποίο έγραψε ο ίδιος ο Νόλαν, βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο «American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer» των Κάι Μπερντ και Μάρτιν Τζ. Σέργουιν και θα γυριστεί σε διάφορες τοποθεσίες της Αμερικής.

Στην εν λόγω ταινία θα πρωταγωνιστεί ο Κίλιαν Μέρφι στον ρόλο του Όπενχαϊμερ, η Εμιλι Μπλαντ, η οποία θα παίξει τον ρόλο της συζύγου του Κάθριν «Κίτι» Οπενχάιμερ, οι Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ και Ματ Ντέιμον οι οποίοι θα παίξουν τους Λούις Στράους, πρόεδρο της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας, και Αντιστράτηγο Λέσλι Γκρόουβς αντίστοιχα, η Φλόρενς Πιου, η οποία θα παίξει τον ρόλο της Τζιν Τάτλοκ, μέλος του Κομμουνιστικού Κόμματος των Ηνωμένων Πολιτειών που διατηρεί σχέση με τον Οπενχάιμερ, ο Ράμι Μάλεκ, ο οποίος θα παίξει έναν επιστήμονα, ο Μπένι Σάφντι, ο οποίος θα παίξει τον Εντουαρντ Τέλερ, έναν Ούγγρο Φυσικό που είναι γνωστός ως ο πατέρας της βόμβας υδρογόνου και μέλος του Manhattan Project, ο Μάικλ Ανγκαράνο ο οποίος θα παίξει τον ρόλο του Ρόμπερτ Σέρμπερ και Τζος Χάρτνετ ο οποίος θα παίξει τον πρωτοπόρο Αμερικανό πυρηνικό επιστήμονα Ερνεστ Λόρενς.

Μαζί τους πρωταγωνιστούν και οι Ντέιν ΝτεΧαν, Ντίλαν Αρνολντ, Ντέιβιντ Κρούμχολτζ, Αλντεν Ερενραϊχ και Μάθιου Μοντίν. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ