Κινηματογραφος

Αναβλήθηκε ξανά η πρεμιέρα του Τζέιμς Μποντ λόγω κορωνοϊού

Συνολική καθυστέρηση τουλάχιστον έναν χρόνο

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζέιμς Μποντ
Τζέιμς Μποντ © EPA/BRITTA PEDERSEN

Αναβλήθηκε ξανά η πρεμιέρα της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ - Αρχικά είχε προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2020.

Αναβλήθηκε για δεύτερη φορά η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Η ταινία, που επρόκειτο να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο, θα κάνει τελικά πρεμιέρα στις 2 Απριλίου του επόμενου έτους. Κάτι που σημαίνει ότι συνολικά η κυκλοφορία της ταινίας θα καθυστερήσει τουλάχιστον ένα χρόνο, καθώς αρχικά είχε προγραμματιστεί για τον Απρίλιο του 2020.

Η επίσημη ανακοίνωση των παραγωγών της ταινίας ενημέρωσε πως η κυκλοφορία της ταινίας No Time To Die, της 25ης ταινίας Τζέιμς Μποντ, θα αναβληθεί και πάλι για τις 2 Απριλίου, προκειμένου να καταστεί δυνατό στο κινηματογραφικό κοινό να την παρακολουθήσει.

«Αντιλαμβανόμαστε πως η καθυστέρηση θα απογοητεύσει τους θαυμαστές μας, αλλά ανυπομονούμε να μοιραστούμε το No Time To Die την επόμενη χρονιά» γράφει η ανακοίνωση των παραγωγών του Τζέιμς Μποντ.


Η αναβολή της κυκλοφορίας του «No Time to Die» ακολουθεί το παράδειγμα εξίσου μεγάλων παραγωγών που είχαν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο, όπως οι υπερηρωϊκές ταινίες «Wonder Woman: 1984» και «Black Widow» της Marvel, με πρωταγωνίστρια την Σκάρλετ Γιόχανσον.

NO TIME TO DIE - TRAILER

 

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπίλι Έιλις
Το φαινόμενο Μπίλι Άιλις, όπως το κατέγραψε ο Τζέιμς Κάμερον

Το «Billie Eilish – Hit Me Hard and Soft: The Tour (Live in 3D)» έχει τρομερή σκηνοθεσία στις σκηνές των συναυλιών, αλλά και μια αφοπλιστική αμεσότητα και τρυφερότητα στα παρασκήνια από τη νεαρή σταρ

Female | Κωνσταντίνος Μενελάου, Ελλάδα, 2025
Queer Movie Nights 2026: Το φεστιβάλ κουίρ κινηματογράφου επιστρέφει στην Αθήνα

Από τις 6 έως τις 11 Μαΐου, το φεστιβάλ κουίρ κινηματογράφου φέρνει στην Αθήνα 41 ΛΟΑΤΚΙ+ ταινίες, αφιερώματα, συζητήσεις και ιστορίες για την ορατότητα, την ταυτότητα και τα safe spaces

Κυκλοφόρησε και είναι επικό: Το νέο τρέιλερ της «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν εντυπωσιάζει
Κυκλοφόρησε και είναι επικό: Το νέο τρέιλερ της «Οδύσσειας» του Κρίστοφερ Νόλαν εντυπωσιάζει

Ο Κύκλωπας, η εντυπωσιακή Χάθαγουεϊ ως Πηνελόπη και ο Ρόμπερτ Πάτινσον ως Αντίνοος - Νέες εικόνες από την πολυαναμενόμενη κινηματογραφική μεταφορά του ομηρικού έπους

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY