- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Κρεγκ: Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να προβληθεί η νέα ταινία μας
«Θέλουμε απλώς οι άνθρωποι να πάνε και να δουν αυτήν την ταινία με τον σωστό τρόπο, με ασφαλή τρόπο»
Ο Ντάνιελ Κρεγκ υπερασπίστηκε την απόφαση να καθυστερήσει η προβολή της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ «No Time to Die» στους κινηματογράφους έως το 2021.
Την αναβολή της πρεμιέρας της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ «No Time To Die» από την εταιρεία παραγωγής, Warner Bros για το 2021 σχολίασε ο Ντάνιελ Κρεγκ.
Η ταινία «No Time To Die» αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα προβληθεί στους κινηματογράφους την 1η Απριλίου του τρέχοντος έτους, αλλά η πρεμιέρα αναβλήθηκε για τον Νοέμβριο.
Τώρα ανακοινώθηκε νέα καθυστέρηση και η προβολή της στις κινηματογραφικές αίθουσες αναμένεται τον Απρίλιο του 2021.
Υπερασπίζοντας την απόφαση του στούντιο, ο Ντάνιελ Κρεγκ είπε στο «The Tonight Show With Jimmy Fallon»: «Αυτό το πράγμα είναι πολύ σημαντικότερο απ' όλους μας. Θέλουμε απλώς οι άνθρωποι να πάνε και να δουν αυτήν την ταινία με τον σωστό τρόπο, με ασφαλή τρόπο».
Ο Βρετανός ηθοποιός πρόσθεσε: «Οι κινηματογράφοι σε όλο τον κόσμο είναι κλειστοί προς το παρόν. Θέλουμε να παρουσιάσουμε την ταινία ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή».
«Άρα στις 2 Απριλίου [2021] θα είναι η μέρα μας» εξήγησε.
Η απόφαση να καθυστερήσει το «No Time To Die» θεωρήθηκε ένα μεγάλο πλήγμα για τους κινηματογράφους σε όλο τον κόσμο, με την αλυσίδα Cineworld να ανακοινώνει αμέσως μετά ότι θα κλείσει όλους τους κινηματογράφους της στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ.
«Καθώς οι μεγάλες αγορές των ΗΠΑ, κυρίως η Νέα Υόρκη, παρέμειναν κλειστές και χωρίς οδηγίες σχετικά με την ημερομηνία που θα λειτουργήσουν, τα στούντιο υπήρξαν απρόθυμα να διαθέσουν νέες ταινίες», αναφέρεται σε δήλωση της εταιρείας.
Εκπρόσωπος της Cineworld δήλωσε σε βρετανικά ΜΜΕ ότι η νέα ταινία Τζέιμς Μποντ του στούντιο MGM θα μπορούσε να σώσει την κινηματογραφική βιομηχανία.
«Θα μπορούσε να μείνει γνωστό ως το στούντιο που έσωσε τους κινηματογράφους και όχι ως το στούντιο που τους καταδίκασε» τόνισε.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώτη προσέγγιση έγινε μετά την τεράστια επιτυχία του «Jaws» το 1975
Πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 9 Ιουλίου
Ο πιο καλτ Έλληνας σκηνοθέτης μιλάει στην ATHENS VOICE σε μια πλούσια αναδρομή στην καριέρα του
Η νέα ταινία εστιάζει στις αποκαλύψεις - Με τον Τζέρεμι Στρονγκ στον ρόλο του Μαρκ Ζάκερμπεργκ
Η προτίμηση του έχει... ονοματεπώνυμο
Ενισχύει τον ελληνικό κινηματογράφο μέσω του προγράμματος 1,5% - Οι ταινίες που εγκρίθηκαν
Ο ηθοποιός θα παρουσιάσει «Το Βλέμμα του Οδυσσέα» του Θόδωρου Αγγελόπουλου όπου πρωταγωνιστεί
Η Νικόλ Κίντμαν σ' έναν ρόλο ζωής
Αυτό που στην αρχή μοιάζει σαν μια ενδιαφέρουσα μελέτη πάνω στο μεταφυσικό μεταμφιέζεται σε ένα μεγαλόσχημο και φλύαρο θρησκευτικό θρίλερ
Η παράσταση της Έμιλι Μπλαντ είναι ίσως το μεγαλύτερο ατού της ταινίας.
Μια μελετημένη διασκευή μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, με οξυδέρκεια που εντυπωσιάζει.
Η γοητεία του τσιγάρου στην οθόνη δεν είναι χημική αλλά τελετουργική
Ο ηθοποιός θέλει να καταγράψει την πορεία της θεραπείας του για να ευαισθητοποιήσει το κοινό
Ο Βρετανός ηθοποιός εξηγεί γιατί το κοινό δεν είναι έτοιμο για έναν μαύρο πράκτορα 007
Η νέα animated επιτυχία των Universal-Nintendo σαρώνει στα ταμεία παγκοσμίως
Ταινίες είδους από το δεύτερο μισό τού 20ού αιώνα, που άλλαξαν τους κανόνες του genre τους και προβάλλονται ακόμα με πάθος, παντού
Από τις πρώτες υπαίθριες προβολές στις αρχές του 20ού αιώνα έως τη χρυσή εποχή των θερινών σινεμά, η διαδρομή ενός αθηναϊκού συμβόλου.
Ανακοινώθηκαν οι προεγκρίσεις και εγκρίσεις για το πρόγραμμα «Πρώτη Ταινία»
Ο διάσημος σκηνοθέτης επιστρέφει στο αγαπημένο του θέμα με τη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας «Disclosure Day»
Ο κορυφαίος σκηνοθέτης εκφράζει την απογοήτευσή του για το επίπεδο των νέων ταινιών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.