Adoro Doro
Η ιταλοελληνίδα ηθοποιός και μοντέλο, Δωροθέα Μερκούρη, λίγο πριν την προβολή της ταινίας «Θησαυρός», φωτογραφίζεται σε μια…οικογενειακή πόζα!
Δωροθέα, ποια είναι η ιστορία πίσω από αυτή τη φωτογραφία;
Ήμασταν σε οικογενειακές διακοπές όλοι μαζί, με τα παιδιά, τον Adam, την αδελφή μου Αλεξάνδρα, τον άνδρα της Michel Sedan, που είναι φωτογράφος και έκανε τη λήψη. Αυτό συμβαίνει επειδή όλοι μας είμαστε διασκορπισμένοι σε διαφορετικές χώρες της Ευρώπης κι έτσι όπως ήμασταν χαρούμενοι και χαλαροί που ξαναβρεθήκαμε, προέκυψε αυτή η φωτογραφία εντελώς κατά λάθος: Είναι έτοιμος ο Michel να με φωτογραφίσει, αλλά στην αδελφή μου δεν αρέσει το t-shirt που φοράω και μου λέει «δεν κάθεσαι να δοκιμάσουμε κι αυτό» και απλά έβγαλα τα ρούχα μου. «Όταν δεν έχεις το πιο ωραίο ρούχο για μια φωτογράφιση, καλύτερα είναι να φωτογραφίζεσαι γυμνός», συμφωνήσαμε γελώντας όλοι μαζί και μετά ακούστηκε το κλικ.
Δεν διστάζεις να ποζάρεις γυμνή, ε;
Το γυμνό είναι το πιο ωραίο πράγμα σε έναν άνθρωπο. Το εκτίμησα με το χρόνο καθώς ωρίμαζα, είμαι μάλλον σε καλή σχέση με τον εαυτό μου και το σώμα μου τώρα. Όταν δεν φοράω ρούχα νιώθω ότι δείχνω περισσότερο τον εαυτό μου και όχι κάποιο ρούχο κι εγώ η ίδια νιώθω καλύτερα επειδή δεν χρειάζεται να δείξω κάτι άλλο απ’ αυτό που είμαι, δείχνω απλά το σώμα μου, δηλαδή εμένα.

INFO: Η Δωροθέα Μερκούρη συμπρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Στράτου Μαρκίδη «Ο Θησαυρός», που είναι ριμέικ της ασπρόμαυρης κλασικής ταινίας «Ο θησαυρός του μακαρίτη» του Νίκου Τσιφόρου. Το σενάριο υπογράφει, εκτός από το σκηνοθέτη, ο Δημήτρης Αποστόλου. Εκτός από τη Δ. Μερκούρη στην ταινία εμφανίζονται η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Φαίη Ξυλά, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κ.ά. Τα γυρίσματα έγιναν σε Αθήνα, Κρήτη και Κύπρο. Στις αίθουσες θα βγει τον Δεκέμβριο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η εντυπωσιακή παράσταση του 30χρονου ηθοποιού δίνει το έναυσμα στον σκηνοθέτη Τζος Σάφντι για να παρουσιάσει ένα σκληρό δράμα γύρω από την προσωπική μοναξιά και τη σημασία τού να κυνηγάς το όνειρό σου
Ο δημιουργός ποντάρει στην αίσθηση που προκαλεί η δύναμη της εικόνας, που «αφηγείται» την καταστροφική κλιματική αλλαγή σε συνδυασμό με τον εξωφρενικό τρόπο που το παρελθόν συναντιέται με το μέλλον.
Με ειρωνικές μπηχτές για τα τετριμμένα πλέον ευρωπαϊκά συνθήματα περί ισότητας ή αδελφοσύνης και με οξεία ματιά πάνω στο θέμα της ατομικής ευθύνης, ο ρουμάνος σκηνοθέτης υπογράφει ένα στιβαρό δράμα
Ο Ρέιφ Φάινς παραδίδει μια σπάνιας συναισθηματικής έντασης ερμηνεία
Δείτε πρώτοι το φιλμ που κέρδισε δύο Χρυσές Σφαίρες και ζήστε την κινηματογραφική εμπειρία στη μεγάλη οθόνη
Το αφιέρωμα της εταιρείας παραγωγής στην Ελληνίδα ηθοποιό
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Οι νικητές της λαμπερής βραδιάς
Ευρύτερα γνωστός από τον ρόλο του Πάμπλο Εσκομπάρ στη σειρά Narcos
Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας – Συνεχίζει να εντυπωσιάζει το φιλμ του Γιάννη Οικονομίδη με 155.000 εισιτήρια στις αίθουσες
Τα γυρίσματα ξεκινούν στην Πορτογαλία με ορίζοντα κυκλοφορίας το 2027
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας
Η αισθητική του επηρέασε σκηνοθέτες όπως ο Τζιμ Τζάρμους
H σχέση μητέρας κόρης με τα πολλά επίπεδα και με τα ακόμη περισσότερα μυστικά
Ο ρόλος που σημάδεψε την καριέρα του
Το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του Ιλίρ Τσούκο προβάλλεται με συζήτηση και DJ set
Το αφιερωματικό βίντεο με σκηνές από την καριέρα της
Μια σκοτεινή επανεκτέλεση του κλασικού μύθου του Ρομπέν των Δασών
Γνωστή για την ταινία «Αδέρφια μου, αλήτες, πουλιά» στο πλευρό του Τόλη Βοσκόπουλου
Η νέα ταινία της Marvel βγα'ινει στις αίθουσες τον Δεκέμβριο του 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.