Βιβλιο

Κωνσταντίνος Καμάρας: Ραντεβού με τους αναγνώστες στο βιβλιοπωλείο Χαρτόπολις

Βιβλιοπαρουσίαση του μυθιστορήματος «Τελική Τεθλασμένη» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Athens Voice Books

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
konstantinos-kamaras-teliki-tethlasmeni_1.jpg

Ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Καμάρας υπογράφει αντίτυπα του νέου του βιβλίου «Τελική Τεθλασμένη», το Σάββατο 28 Μαΐου, 12.00 -14.00, στο Χαρτόπολις, στο Νέο Ψυχικό

Σε ένα αληθινό βιβλιοπωλείο, πολιτισμικό πόλο για Παλιό και Νέο Ψυχικό, το «Χαρτόπολις», Λ. Κηφισίας & Δημ. Βασιλείου 1, ο συγγραφέας Κωνσταντίνος Καμάρας ανταμώνει ξανά με τους αναγνώστες το Σάββατο 28 Μαΐου, 12.00-14.00, στη νέα βιβλιοπαρουσίαση του μυθιστορήματος «Τελική Τεθλασμένη» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Athens Voice Books.

«Εβδομηντάρης αστός παλαιάς κοπής· σήμερα νεόπτωχος ευγενής. Ένας άριστος με ματαιωμένο πεπρωμένο, ηττημένος από "μάγκες" αχρείους και μέτριους με κονέ, προδομένος από τον δύστροπο χαρακτήρα και την έπαρσή του. Χήρος (και σιωπηλά ενοχικός για το πώς της φέρθηκε μέχρι και το τέλος), με σχέση οδυνηρά ανύπαρκτη με τον γιο του και μόνη ηλιαχτίδα του τη μοναχοκόρη του. Θα ζήσει την τραγωδία και, αναπάντεχα, θα αναζητήσει τη ζωή, δημιουργώντας μια νέα αρχή. Γιατί και στο βαθύτερο σκοτάδι υπάρχει φως, γιατί και την τελευταία στιγμή υπάρχει χρόνος». 

Ο ήρωας Αλκιβιάδης Παύλου και η διαδρομή του, η Αθήνα της κρίσης και η νέα εποχή, η εσωτερική αναζήτηση και η ευτυχία μέσα από ανατρεπτικά συγκινητικές σελίδες που καθηλώνουν.

Μετά την παρουσίαση στη Γκαλερί Ζουμπουλάκη και την ανοιχτή συζήτηση με τους δημοσιογράφους Παύλο Τσίμα και Σοφία Παπαϊωάννου, τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και τον σκηνοθέτη Ηλία Γιαννακάκη, ο Κωνσταντίνος Καμάρας συνομιλεί με το αναγνωστικό κοινό και υπογράφει αντίτυπα από το νέο, τέταρτο βιβλίο του, ένα βιβλίο για τη ματαίωση, την απώλεια – και τη λύτρωση.


Ο Κωνσταντίνος Καμάρας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Κατά τη διάρκεια της ημέρας έχει ως αντικείμενο τα Μέσα Ενημέρωσης και την ψηφιακή επικοινωνία. Τις νύχτες γράφει. Η «Τελική τεθλασμένη» είναι το τέταρτο βιβλίο του, μετά τα αφηγήματα «Οιδίπους σέντερ μπακ» (2003) και «Πάρε το μηδέν...» (2008) και το μυθιστόρημα «Όλη η αλήθεια με ένα κλικ» (2013). Είναι πατέρας της Αμαλίας από το 2006 και του Αριστείδη από το 2008.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ